Patty Brard heel gemeen over uiterlijk Diana Ross (79): ‘Zonde!’

Patty Brard (68) laat zich vreselijk onaardig uit over het uiterlijk van de wereldster Diana Ross (79). Ze vindt dat haar oogleden, make-up én gebit onder handen moeten worden genomen.

Patty Brard en Diana Ross © Instagram

Het is not done, maar Patty Brard doet het toch: een close-up van een oudere vrouw plaatsen om vervolgens los te gaan over haar uiterlijk. Met welke gemoedstoestand ze vanochtend uit bed is gestapt is onduidelijk, maar Patty heeft in alle vroegte een uitvergrote foto van Diana Ross in haar Instagram-stories geplaatst met daarbij snedige kritiek.

‘Wat zou ze opknappen!’

De story van Patty, die hier te bekijken is, laat een prima foto van Diana Ross zien. Kennelijk kijkt de Shownieuws-diva daar anders naar. “IK SNAP T NIET ZO GOED: WAT ZOU T OPKNAPPEN! ZO’N TALENT!”, schrijft ze erbij.

Bij de oogleden van Diana plaatst ze een link naar een kliniek voor cosmetische chirurgie en injectables, bij haar wangen een link naar een make-upmerk en bij haar gebit een link naar een praktijk voor facings. Waarom zou Patty in vredesnaam zo onaardig doen tegen deze vrouw op leeftijd? Tot zover women support women

Respectloos

Door zich negatief uit te laten over het uiterlijk van een oudere vrouw, draagt Patty bij aan leeftijdsdiscriminatie en het cultiveren van negatieve stereotypen over veroudering. Ze suggereert dat er iets mis is met Diana’s uiterlijk vanwege haar leeftijd, wat bijdraagt aan een giftige cultuur waarin mensen zich onzeker en onwaardig kunnen voelen.

Of het nou leeftijdsdiscriminatie of face-shaming is; uiteindelijk is het natuurlijk gewoon respectloos van Patty, zeker richting iemand met zo’n bijzondere staat van dienst. Waar de 79-jarige wereldster deze herfst nog een groot optreden geeft in de Amsterdamse Ziggo Dome, vult Patty haar avonden met het voorlezen van nieuwtjes over Roy Donders.

Geen excuses

Het kan niet anders dan dat Patty een hoop negatieve reacties over deze post heeft ontvangen in haar inbox, maar na drie uur staat de close-upfoto van Diana nog altijd online. En er zijn dus ook nog geen excuses.

Kijken of Patty het nog steeds zo leuk vindt als iemand hetzelfde trucje bij haar uithaalt… Frits Huffnagel denkt van niet.

Instagram

Zelf maakt Patty regelmatig grappen over haar uiterlijk zonder make-up:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het gemeen dat Patty Brard het uiterlijk van een 79-jarige vrouw afkraakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen