Patty Brard slaat keihard terug naar Frits Huffnagel: ‘Pathetisch’

Patty Brard vindt het een schande hoe collega Frits Huffnagel zich over haar heeft uitgelaten in hun tv-programma Shownieuws. Ze vindt hem pathetisch, laat ze onverbloemd weten op Instagram.

Frits Huffnagel en Patty Brard © Shownieuws

De nieuwste ruzie waarbij Patty Brard betrokken is gaat over het nieuwe Songfestival-liedje van Jeangu Macrooy. De tv-diva liet zich er donderdagavond in Shownieuws enigszins neerbuigend over uit: ze riep dat het haar doet denken aan een spaaractie van een discountsupermarkt. “Ja, ik ben daar echt boos over”, ze Frits een avond later aan dezelfde tv-desk.

Sha-la-li-muziek

Frits haalde daarbij keihard uit naar Patty’s eigen muzikale carrière. De tv-diva zong jarenlang in de meidenband Luv’ en daar is Frits kennelijk niet zo van onder de indruk. “Het is een persoonlijk nummer en dan ga je niet, terwijl je zelf een carrière hebt van sha-la-li-sha-la-la, zo’n nummer zo behandelen. Dus hierbij!”, riep Frits.

Nou, dat is tegen het zere been van Patty. Die ging gisteren op z’n Connie Wittemans he-le-maal los in haar Instagram-stories. De televisiediva was kennelijk weer eens ‘hangry’, want in plaats van het weg te lachen, besloot ze na een zoekactie op Google allemaal dirt over Frits te posten.

Pathetic

Patty begon haar Insta-tirade met een screenshot van een artikel over Frits’ deelname aan First Dates VIPS. “Pathetic”, schreef ze erbij.

Vervolgens kwam het artikel ‘Frits Huffnagel dronken bij Goedemorgen Nederland?’ aan bod. “Gekkie”, luidt het commentaar van Patty.

Daarna deelde Patty een foto waarop Frits wanstaltige schoenen aan heeft. Ze tekende er een pijltje bij en zette er het muziekje ‘Lady with style’ onder.

‘Ik heb wél een leven!’

Patty was nog niet klaar. Direct erna haalde ze het onverbiddelijke Briefje van Jan over Frits aan. “Nog een hoogtepuntje”, aldus Patty.

Tot slot ging ze weer over tot de orde van de dag. “En door… met de leuke dingen in het leven! Want ik heb wel een leven!”

Joan Collins

Al met al heeft Frits het zich in een keer wel héél moeilijk gemaakt bij Shownieuws. Wellicht kan hij wat tips en tricks vragen aan Jan Versteegh, die ruim ervaring heeft met de Joan Collins-buien van Patty.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen