Patty Brard haalt merkwaardig hard uit naar collega Airen Mylene

Patty Brard haalt merkwaardig hard uit naar Airen Mylene, een van haar collega’s bij Shownieuws. Het lijkt erop dat we de dames voorlopig niet meer samen aan de desk zullen zien zitten.

Patty Brard en Airen Mylene © SBS 6

Het is geen geheim dat niet álle sterren van Shownieuws met elkaar door een deur kunnen. Zo weigert Evert Santegoeds in één studio te zitten met Guido den Aantrekker. Vorig jaar: “Een vreselijk man. Ik vind het al erg genoeg dat we samen in een plasticje in zo’n tijdschriftenpakket zitten. Ja, voor hem is het wel fijn, want dan blijven zijn nieuwtjes langer vers.”

Zonder beha

De planners van Shownieuws zouden het zomaar nóg een stukje moeilijker kunnen gaan krijgen, want de kans dat we Airen Mylene en Patty Brard ooit nog met elkaar in één ruimte zien, is nu ook drastisch verkleind. Patty haalt namelijk ongebruikelijk hard uit naar haar Shownieuws-collega, met wie ze een maand geleden voor het laatst te zien was op tv.

Airen heeft op Radio 538 een nogal aandachttrekkende anekdote verteld, namelijk over dat ze liever geen beha draagt en ook zonder beha naar haar fysiotherapeut is gegaan. Een beetje raar is het wel, omdat Airen tot voor kort vooral bekend stond als iemand die prima de autocue kan voorlezen, maar waar verder niet veel uit komt.

Patty haalt uit

Kennelijk vindt Patty de anekdote van Airen een soort schreeuw om aandacht. De presentatrice haalt genadeloos hard uit onder het Instagram-fragment van deze anekdote, dat gezamenlijk is geplaatst door Airen en haar werkgever Radio 538. Ze heeft haar reactie afgelopen weekend al geplaatst, maar die wordt nu pas opgemerkt door Juice Channel.

Ze sneert onomwonden: “Maar echt ff serieus… Handdoekje erover en niets aan de hand… Wat een stupide aandachttrekkend gebral!”

Het is echt héél ongebruikelijk om een collega te beschuldigen van ‘stupide aandachttrekkend gebral’. “Het wordt gezellig aan tafel bij Shownieuws”, merkt iemand anders dan ook op.

Excuusmail

Waar komt dit vandaan? Volgens Yvonne Coldeweijer is er achter de schermen van Shownieuws onenigheid ontstaan over het feit dat Airen uit de school heeft geklapt over een hitsig voorval tijdens een feestje van het programma.

Yvonne in haar podcast De Juice Show: “Een spion bij Shownieuws zegt dus dat Shownieuws daar helemaal niet blij mee is en ze zijn allemaal een beetje bozig op haar geworden. En toen heeft zij dus een excuusmail gestuurd naar iedereen.”

Het is ook wel een beetje vreemd van Airen, vindt Yvonne. “Het was best wel zo van, Airen, watskeburt? Ik dacht: het beste meisje van de klas die altijd de tienen wil halen, zit ineens te juicen over haar collega’s. Ik denk: huh?!”

‘Wat is er met haar?’

En vlak daarna kwam dus die beha-anekdote. Yvonne: “Wat is er gebeurd met haar? Waarom?”

Co-host Mark Koster: “Nou, precies. Maar goed, zij was nieuwslezeres in dat programma van Frank Dane, maar is dus nu sidekick geworden. Dan moet je wel wat leveren. En dat is wat we gehoord hebben.”

Yvonne: “Zij moet zich niet laten meesleuren door de haaien in dit wereldje. Dus als Frank Dane zegt: ‘Wij moeten scoren. Als jij op deze plek wil zitten, moet jij met juice komen’, dan moet je er goed over nadenken van in welke zin je dat echt wil, Airen, want het is not really you, denk ik.”

Fragment

Het bewuste fragment waar Patty zo fel op reageert:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ondoordacht dat Airen Mylene haar Shownieuws-collega's zo voor de bus heeft gegooid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen