Airen Mylene zonder beha naar 538-studio: ‘Én naar de fysio…’

Airen Mylene is gisteren zonder beha verschenen op haar werk bij Radio 538. Vlak daarvoor ging ze ook al zonder boezemdrager naar de fysiotherapeut. “Ik moest me ook nog omdraaien!”

Airen Mylene © William Rutten

Shownieuws-bekendheid Airen Mylene heeft jaren geleden nieuwe borsten gekocht omdat ze naar eigen zeggen een te kleine cupmaat had. Sinds die ingreep draagt ze liever geen beha meer en daar loopt ze behoorlijk mee te koop. Het kwam gisteren ook ter sprake in de middagshow van Frank Dane op Radio 538.

Geen beha aan

Tijdens een gesprek over vrouwen die zich niet veilig voelen in het openbaar vervoer, merkt Frank op: “Weet je wat vandaag iemand bij mij deed? Dat vond ik ook zo van ehh… ‘Ik heb geen beha aan!’ Ja, wat moet ik dan als man?”

Sidekick Jelte van der Goot: “Dat voelt ook heel ongemakkelijk, ja.”

Airen aanvankelijk: “Dit was ik niet. Hahahaha! Ik ontken alles.”

Frank: “Het was zo mooi. Airen zat tegenover ons en zegt: ‘Ik heb geen beha aan.’ O oké, ja, ehh…”

Siliconen tieten

Wat is hier aan de hand? Airen verduidelijkt: “Context! Jij wilde weer in de vólle zon zitten en ik heb de verkeerde kleding aan vandaag, omdat ik dacht: ik kom nog langs huis. Dat gebeurde uiteindelijk niet. Ik ben van afspraak naar afspraak gegaan, maar daardoor zit ik in een trui hier.”

Frank: “Hoe kun je nou je beha vergeten?”

Airen: “Omdat ik siliconen tieten heb. Ze hangen dus niet los in de kooi. Ze hebben geen ondersteuning nodig. Die zijn er gewoon. En dan vind ik het het lekkerst om geen beha te dragen. Dat vind ik een beetje zo knellend.”

Onderbroek

Jelte vindt het ietwat ongepast. “Wij hebben ook gewoon netjes een onderbroek aan.”

Airen dringt haar voorgevel zelfs op aan de fysiotherapeut. “Ik moest ook naar de fysio vandaag en ik had geen beha aan. Dat was helemaal niet oké. Ik heb last van mijn nek. Vreselijk, het was heel gênant. Ik hoopte dat ik veel op mijn buik moest liggen. Ik moest me wel omdraaien op een gegeven moment en toen heb ik mijn ogen dichtgedaan.”

Frank: “Ik denk dat hij ook blij was dat je je ogen dicht had.”

Gelooft hij dat?

Het is mogelijk dat fysiotherapeuten zich ongemakkelijk kunnen voelen als een patiënt zonder beha verschijnt, vooral als ze niet gewend zijn aan dergelijke situaties.

Jelte zou het begrijpen als de fysiotherapeut er een soort dubbele boodschap in ziet: “Dit gelooft toch geen fysio? ‘Ik ben mijn beha vergeten!’”

Airen: “Oké, en door…”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Airen Mylene die zonder beha bij haar fysiotherapeut verschijnt. Grensoverschrijdend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen