Patty Brard maakt statement: ‘Alles koek en ei met Airen Mylene?’

Patty Brard maakt na het publiekelijk kleineren van Airen Mylene een statement. De dames zaten gisteren voor het eerst weer samen in Shownieuws en daar heeft ze foto’s van laten maken.

Patty Brard en Airen Mylene © Instagram

De manier waarop Patty Brard publiekelijk tekeer is gegaan tegen haar directe collega Airen Mylene is volgens mediakenner Victor Vlam schorsingswaardig. Hij heeft John de Mol getipt om de televisiediva één maand op non-actief te zetten om haar een lesje te leren, want: “Dit soort oncollegiaal gedrag verstoort gewoon het hele team.”

Shownieuws-selfie

Het lijkt erop dat Patty niet diep, maar héél diep door het stof is gegaan bij Airen, die ze ‘stupide’ en ‘aandachttrekkend‘ noemde. De dames verschenen gisterenavond na zo’n drie weken namelijk weer samen aan de desk van Shownieuws. Dat ging prima, al maakte Patty een behoorlijk timide indruk.

Om een statement te maken hebben zowel Airen als Patty na afloop van de uitzending een selfie op Instagram geplaatst. “Gezellig hoor zo’n zondagavond!”, zegt Patty daarbij. Airen plaatst er niets bij.

Wat zit erachter?

De grote vraag is: waarom was Patty nou zo boos op Airen? De tv-diva sloeg aan op een fragmentje waarin Airen vertelt dat ze liever geen beha draagt, maar dat kan toch geen aanleiding zijn om zo los te gaan?

Victor Vlam: “Ik weet niet of Patty per se boos was over deze anekdote. Airen had een paar dagen ervoor een best wel pittig verhaal verteld over hoe twee mensen bij Shownieuws met elkaar s**s hebben gehad in een kast tijdens een Talpa-feestje. En een van die mensen is een presentator. En dat spelletje werd natuurlijk uitgespeeld op de juicekanalen.”

Leermoment

Door Airen zagen twee collega-presentatoren zich genoodzaakt om te ontkennen: Dyantha Brooks en Manuel Venderbos. Daardoor blijft Tooske Ragas over als enige verdachte. “Airen heeft ook gewoon van Talpa te horen gekregen van: je moet wat meer profiel kweken, af en toe moet je een beetje de grens opzoeken”, denkt Victor.

Hij vervolgt in de podcast De Communicado’s: “Het is dus een fout die ze heeft gemaakt, maar ergens kan ik hem nog wel een klein beetje begrijpen. Je kunt het ook zien als leermoment. Maar goed, daar was Patty waarschijnlijk echt boos over. En dat is de reden waarom ze uiteindelijk Airen zo verschrikkelijk hard aanviel.”

Saillant detail: Patty heeft haar gewraakte reactie nog steeds niet verwijderd.

Koek en ei

Maar nu zijn er dus wel foto’s van de ‘verzoening’ tussen Airen en Patty. “Oh, alles weer koek en ei tussen jullie? 🤣🤣”, merkt ene Martine op onder de post van Patty.

Agnes daarop: “Ja dat vroeg ik mij vanavond ook af!!!”

Ene Houdini: “Alles voor de show. 😂”

En Johan: “Zo te zien is alles bijgelegd tussen jullie beiden. Toppie, als volwassen vrouwen. 😃👍”

Instagram

De post van Patty:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Airen Mylene stiekem nog steeds goed klaar is met Patty Brard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen