Wendy van Dijk genoemd als nieuwe host Lachen Om Home Video’s

Wendy van Dijk is door haar SBS 6-collega’s bij Shownieuws genoemd als mogelijke nieuwe presentatrice voor Lachen Om Home Video’s. “Die heeft het volgens mij niet zo druk.”

Wendy van Dijk © William Rutten

Het is een belediging voor elke A-ster: gevraagd worden voor een gemakzuchtig green-screen-programma à la Lachen Om Home Video’s. Als je korrelige internetfilmpjes aan elkaar moet praten, weet je immers zeker dat je carrière in de greppel ligt. Dat is bij Wendy van Dijk weliswaar het geval, maar zó’n degradatie zou wel héél pijnlijk zijn.

Steady programma

En toch valt haar naam als het gaat over wie Airen Mylene moet opvolgen bij het programma. Zij heeft er naar eigen zeggen geen tijd meer voor. “Het is het meest succesvolle steady programma wat we hier hebben op de zender en het is op een of andere manier áltijd moeilijk om daar de juiste persoon bij te vinden”, meent Patty Brard.

Ze vervolgt in Shownieuws: “En Airen deed het juist zo goed. Er gaan geruchten dat er wel al gesprekken gevoerd worden met wat mensen, dus je moet snel zijn als je dat wil, haha.”

Britt of Wendy?

Patty heeft al wel een naam horen vallen. “Ik hoorde Britt Dekker, dat ze daarmee bezig zijn. Ja, wie zou je het verder zien doen? Ik weet het eigenlijk niet.”

Collega Manuel Venderbos maakt daarop een vernietigende opmerking: “Wendy van Dijk heeft het volgens mij niet zo druk.”

Er heerst wat ongemak bij de collega’s, want dit voorstel van Manuel zegt natuurlijk heel veel over Wendy door haar eigen collega’s gezien wordt. Namelijk als iemand die passé is.

Rob Kemps?

Bart Ettekoven na dat voorstel: “O, we moeten zoeken naar mensen die het niet druk hebben.”

Manuel: “Rob Kemps misschien?”

Patty: “Rob Kemps.”

Bart: “Ja, die staat ook onder contract. Of je kunt iemand van buiten halen. Irene Moors misschien.”

Irene Moors?

Irene Moors? Die voelde zich al beledigd toen ze gevraagd werd voor Eigen Huis & Tuin. “Maar die heeft ook tijd, denk ik”, merkt Patty vals op. “Ik vind het in elk geval wel heel jammer dat Airen stopt, want ze gaf net even de sjeu eraan die het programma lekker maakt om naar te kijken. En zij is natuurlijk ook leuk om naar te kijken.”

Manuel: “Zeker. Zei ik hardop.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Haar eigen SBS 6-collega's willen Wendy van Dijk nu op Lachen Om Home Video's zetten. Vergane glorie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen