Airen Mylene schrikt: ‘Ik sta nu bekend als het meisje zonder beha’

Airen Mylene schrikt ervan dat ze zo achtervolgd wordt door de ontboezeming over haar beha-afkeer. “Ik kwam binnen en toen zei iemand: ‘Hé, ben jij niet dat meisje van die beha?!’”

Airen Mylene © SBS 6

Het is dé ontboezeming waar haar Shownieuws-collega Patty Brard zo verschrikkelijk op aansloeg: Airen Mylene draagt liever geen beha en gaat ook zonder bustehouder naar de fysiotherapeut. ‘Stupide’ en ‘aandachttrekkend’, vindt Patty het. Maar zelf lijkt Airen wél tevreden met de aandacht die het oplevert; ze is immers vrij vanille en dit geeft wat profiel.

Airen naar feestje

Airen vertelt op Radio 538 dat ze inmiddels echt bekendstaat als het meisje zonder beha. “Ik heb wel iets overwonnen dit weekend. Ik ben alleen naar een feestje gegaan. Op zich is dat niet zo’n punt, maar op dat feestje was ook niemand die ik kende. Het begon om twee uur ’s middags en ik was er, jawel, om kwart over tien ’s avonds.”

Het is in het begin altijd even lastig om je weg te vinden, vindt Airen. “Het was heel leuk, maar het is wel dat je binnenkomt en denkt: oeh, 25 mensen, twee groepjes, waar ga ik naartoe? Ik dacht: ik moet iets gaan doen, want anders word ik een muurbloempje. Ik dacht: ik ga me meteen mengen in een groepje.”

Meisje zonder beha

Het ijs brak echter al vlug, aldus Airen. “Het ijs was al snel gebroken, want ik kwam binnen en toen zei iemand: ‘Hé, ben jij niet dat meisje van die beha?!’ Ik werd dus wel een beetje geholpen.

Collega Frank Dane: “Ja, dat meisje dat nooit een beha aan heeft! Die aandachttrekker!”

Oei, hier haalt hij de keiharde sneer van Patty aan. Patty die zogenaamd weer dikke mik is met Airen. Is het schone schijn? Airen heeft zich in het openbaar nog altijd niet uitgelaten over Patty’s gemene sneer.

Hoe ze op de opmerking van Frank reageert? Luchtig. “Ja, precies. Die ja!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Airen Mylene momenteel last heeft van profileringsdrang?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen