Liesbeth van Dijk valt Marcel & Gijs aan: ‘Jullie zijn zo zuuuuuurr!!!’

Liesbeth van Dijk zat gisterenavond dan eindelijk in de talkshow Marcel & Gijs, en ze maakte het de heren niet makkelijk… “Ik vind jullie zo zuuurrrr. Ik vind jullie zóóóóóó zuuuur.”

Gijs Groenteman en Liesbeth van Dijk © SBS 6

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zaten vanwege haar flamboyante optredens in Business Class al een aantal dagen achter haar aan: het tv-medium Liesbeth van Dijk. Gisterenavond zat ze dan eindelijk aan tafel in hun talkshow Marcel & Gijs op SBS 6. Daar sprak ze de heren aan op hun pH-waarde.

‘Jullie zijn zuur!’

Als Gijs vraagt wat Liesbeth in haar glazen bol ziet over de kijkcijfers van Marcel & Gijs, antwoordt ze: “Oh my gosh. Oké, je vraagt erom… Nou, ik vind jullie beiden nu anders overkomen dan op televisie, maar ik ben ook dikker op televisie dan in het echt en ehhh… Ik vind jullie zo zuuurrrr. Ik vind jullie zóóóóóó zuuuur.”

Ze vervolgt: “We leven natuurlijk in een tijd dat iedereen zo zuur is en dat vind ik niet bij jullie passen… Want jij (Gijs, red.) gaf me een hand en ik voelde gelijk warmte en bij Marcel voelde ik heel veel kou… Nee hoor, lieve schat. Nee, maar anders. Maar waarom zijn jullie nou zo zuuuuuurrr?”

‘Zijn niet zuur’

Gijs begrijpt die kritiek niet zo. “Ik vind ons niet zo zuur eigenlijk.”

Marcel: “Ik vind het realistisch, Liesbeth. Ik begrijp dat jij uit een andere wereld komt. Jij komt uit de paranormale wereld en ik sta met beide voeten op aarde. Laten we gewoon eens realistisch kijken naar alles. De ene persoon noemt dat zuur en de ander realistisch.”

Liesbeth: “Dat ben ik wel met je eens, maar zo kun je natuurlijk alles krom praten. We gaan daar niet over in discussie, maar ik gun jullie meer, want ik vind jullie wel heel spannend. Dat meen ik.”

‘Jóuw waarneming’

De heren lijken verder te gaan naar het volgende onderwerp als Liesbeth hen tot de orde roept: “Maar willen jullie het helemaal niet over het zure gedrag en dat jullie minder populair zijn hebben?”

Marcel: “Ik vind jouw waarneming oké. Jij vindt het zuur, ik accepteer dat. We zijn zuur. Nou…”

Liesbeth: “Mag ik daar nog even op terugkomen? Want kijk… Als ik jullie nu meemaak, denk ik: wat een open, warme mannen. Heb jij dat ook, Antoinette?”

Medegast Antoinette Hertsenberg: “Zeker.”

Angela de Jong

Liesbeth: “Waarom komen jullie dan niet zo over op televisie? Dan is dat toch een dingetje waar je wat aan moet doen.”

Marcel: “Natuurlijk, maar wij zijn hier toch ook om te leren? Wij zijn hier samen onderweg. Het is niet voor niets dat een vrouw als Angela de Jong schrijft: ‘Er is geen bal aan.’ Maar zij is ook zuur, hè? Als je het over zuur hebt…”

Liesbeth: “Dat is een Rotterdammer net als ik. Ik vind d’r enig. Jullie zijn allebei Waterman, hè? Angela de Jong ook. Dus dat botst enorm met jullie!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen