Glennis Grace wacht drama in 2023: ‘Nederland vergeeft haar niet’

Glennis Grace kan zich maar beter voorbereiden op het ergste. 2023 wordt namelijk níet het jaar van haar comeback, stelt medium Liesbeth van Dijk in Shownieuws. “Men vergeeft haar niet.”

Liesbeth van Dijk en Glennis Grace © SBS 6, RTL 4

Liesbeth van Dijk, het beroemdste medium van ons land en vertrouweling van Harry Mens, mocht gisterenavond in Shownieuws een aantal voorspellingen doen over bekende Nederlanders. Eén daarvan was Glennis Grace, die ernstig in opspraak is geraakt vanwege agressief wangedrag in een Jumbo-supermarkt.

Glennis naar achteren

Heel jammer voor Glennis, maar 2023 wordt níet het jaar van haar vergeving, zegt Liesbeth. “Glennis Grace… Ik voel echt dat er heel weinig gebeurt. Het is een beetje over. Helaas. Sommige mensen worden dingen vergeven, maar bij haar niet.”

Ze vervolgt: “Er hangt iets om haar heen, waardoor mensen haar niet kunnen vergeven, dus haar carrière is inderdaad een beetje over. Sisters of Soul, ik zie het niet. Ze gaat ook naar achteren.”

Te negatief

Privé-baas Evert Santegoeds vindt dit een te sombere voorspelling, laat hij weten aan de desk. “Daar vind ik haar wel heel erg negatief over. Kijk, Glennis heeft haar straf gehoord en gaat dat een dezer dagen uitvoeren en daar krijgen we al dan niet wat van mee. Dan geeft ze nog één interview lijkt me en dan moeten we er met z’n allen toch maar een streep onder zien te zetten lijkt mij.”

Hoe ziet hij de comeback van Glennis dan voor zich? “Dat zal afhangen van het management dat ze dan heeft en die een plan gaan bedenken om haar weer in de markt te zetten.”

Tweede kans

Evert vindt dat Glennis een tweede kans verdient. “We kunnen de reclassering wel opheffen als we allemaal zeggen: eens de fout in, altijd de fout in. Dat zou me echt te ver gaan.”

Hij besluit: “Glennis is natuurlijk een enorm talent en ook al kan ik de hits van haar niet allemaal op een rij noemen… Als ik haar zie optreden op feesten en partijen: die stem heeft ze nog steeds.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace moet volgens Evert Santegoeds worden vergeven. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen