Waarom deed Rachel Hazes zo raar met kerst? ‘Ze is zó eenzaam’

Wat was dat toch voor een raar gedrag van Rachel Hazes met kerst? Ze was wel héél ijverig bezig om te bewijzen dat ze het toch écht heel leuk had. “In werkelijkheid is ze heel eenzaam…”

Rachel Hazes © Instagram

Rachel Hazes doet er normaal gesproken máánden over om zes Instagram-posts te plaatsen, maar op eerste kerstdag plaatste ze hetzelfde aantal posts plotseling in een half uur tijd! Allemaal van hetzelfde kerstdiner met haar manager Ricardo Klaverdijk en nog wat kennissen. Waar haar familie was? Tja, die waren wél gezellig met elkaar. Zonder Rachel…

Schone schijn

Er blijft natuurlijk weinig familie over als je met iedereen ruzie maakt, dus Rachel viert tegenwoordig kerst met de meest willekeurige mensen. En die zes Instagram-posts bewijzen natuurlijk dat ze héél erg wil uitdragen dat ze het tijdens de feestdagen toch echt heel erg leuk heeft, ook al heeft ze haar hele familie tegen zich in het harnas gejaagd.

Waar komt die bewijsdrang vandaan? Wat wil Rachel nou zeggen? “Rachel doet naar de buitenwereld toe alsof er niets aan de hand is”, stelt de paranormaal begaafde psycholoog Liesbeth van Dijk in weekblad Privé. “Ze wil overkomen als een powervrouw, die in alle opzichten haar leven op de rit heeft.”

Psychiater

Er klopt echter niets van dat beeld, aldus Liesbeth. “In werkelijkheid zit ze gevangen in een harnas. Ze is verscheurd door verdriet omdat haar kinderen zich tegen haar hebben gekeerd. Ze heeft echter te weinig empathie, waardoor het haar niet lukt om de vrede met André en Roxeanne te tekenen.”

Op de meeste dagen is Rachel volgens haar uiterst eenzaam. “Ik krijg door dat ze in feite een eenzaam leventje leidt en dat ze vaak wanhopige momenten kent en niet meer weet hoe ze verder moet. Vanuit de kosmos krijg ik door dat ze een beroep op een psychiater moet doen, wil ze haar leven op de rit krijgen.”

Zelfreflectie

Wat een moeilijke vrouw is het toch, verzucht Liesbeth. “Rachels probleem is dat ze geen zelfreflectie kent. Volgend jaar gaat ze in het buitenland wonen in de hoop daar rust te vinden.”

Hopelijk zetten ze zich schrap in La Carihuela, want Rachel heeft een wel héél bijzondere definitie van rust…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes schreeuwt wel héél erg van de daken hoe gelukkig ze was met kerst. Een pose?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen