Liesbeth van Dijk: ‘Martien Meiland na megaschandaal weg bij SBS 6’

Liesbeth van Dijk, het bekendste medium van ons land, stelt dat Martien Meiland in 2024 moet vertrekken bij SBS 6 na het uitkomen van een groot schandaal. “Er komt iets heftigs aan.”

Liesbeth van Dijk en Martien Meiland © RTL, SBS

De ondergang van de Meilandjes is al vaak voorspeld, maar ook na de pinguïnrel, het uitlekken van Martiens avonturen op parkeerplaatsen en al het gedoe rondom die dochter, zijn ze nog steeds succesvol op televisie. Toch gaat daar volgens de paranormaal begaafde Liesbeth van Dijk, die tot de intimi van Harry Mens behoort, verandering in komen.

Martien van de buis?

Er zit iets heftigs aan te komen, vertelt Liesbeth in de Privé. “Martien raakt betrokken in een schandaal, waardoor zijn populariteit terugloopt. Er komt iets naar buiten waarop het publiek niet heeft gerekend. De kans is groot dat volgend jaar de samenwerking tussen de Meilandjes en SBS wordt verbroken en dat de familie van de buis verdwijnt.”

Wát?! En collega Peter Gillis kan maar doorgaan ondanks al die drek die er over hem naar buiten komt? Nee, daar is het ook mee afgelopen in 2024, weet Liesbeth. “Ik zie voor hem wel een huwelijk. Hij trouwt met Wendy van Hout.”

Absolute nee

Een Meiland-exit zou wel een flinke afname betekenen van roze op tv. Of krijgen we dan toch die comeback van Geer & Goor voorgeschoteld? “Ik krijg een absolute nee door”, aldus Liesbeth. “Er komt geen nieuwe serie van Geer & Goor. Het is vooral Gerard Joling die niets voelt om de draad van de tv-serie weer op te pakken en dat is verstandig.”

Ze besluit: “De humor van toen is achterhaald en zou in deze tijd niet meer kunnen. Bovendien vindt Gerard Joling dat er over en weer te veel nare dingen over elkaar zijn gezegd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hecht u waarde aan de voorspellingen van Liesbeth van Dijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen