Guido den Aantrekker: ‘André en Monique zien elkaar nauwelijks’

Story-baas Guido den Aantrekker, die ooit door André Hazes jr. is gevraagd om zijn stiefvader te worden, stelt dat de zanger zijn geliefde Monique Westenberg slechts anderhalve dag per week ziet.

André Hazes jr., Monique Westenberg en André Hazes jr. © William Rutten, SBS

André Hazes jr. stelt dat hij weer helemaal dolverliefd is op Monique Westenberg en dat hij zijn knipperlichtverloofde nóg een keer ten huwelijk wil vragen, maar volgens Guido den Aantrekker zien de twee elkaar in de praktijk nauwelijks. De Story-baas, die wordt gezien als de mediabondgenoot van André en Rachel Hazes, heeft er weinig vertrouwen in.

‘Hou mijn hart vast’

Denkt Guido dat het alsnog tot een huwelijk komt? Hij zegt in Shownieuws: “Dat is natuurlijk helemaal aan hen. Ik ben daar redelijk nuchter in, in de zin dat ik denk: als je drie keer bij iemand weggaat omdat je niet gelukkig bent… Dat kun je misschien niet helemáál wijten aan het feit dat je verslaafd was aan van alles en nog wat.”

Hij vervolgt: “Ik gun het ze absoluut en ik denk ook dat Monique iemand is die wat dat betreft heel goed bij hem past, maar ik hou mijn hart wel een beetje vast. Hij zit nu natuurlijk een beetje in die euforie, maar volgens mij zien ze elkaar technisch gesproken anderhalve dag per week ongeveer. Is dat voldoende basis om dat helemaal op te pakken?”

‘Niet gelijk trouwen’

De tijd zal het leren, zegt Guido. “Hij moet het ook doen, hè? Je kan het wel elke keer roepen, maar je moet het ook bewijzen en dat kun je niet in een paar maanden doen. Als Monique verstandig is – en dat is ze volgens mij – dan kijkt ze dat gewoon nog even aan. Het zou echt complete lariekoek zijn als ze nu binnen een kwartaal gaan trouwen natuurlijk.”

André is momenteel volop zijn nieuwe muziek aan het promoten, maar zijn nieuwe singles slaan maar niet aan. Wat vindt Guido daarvan? Hij ergert zich aan de kritiek daarop. “Er wordt kennelijk vanuit gegaan dat zijn eerste nummer dan meteen maar een enorme hit moet zijn, hè?”

Grote prestatie

Dat hoeft volgens Guido helemaal niet. “Als je kijkt waar hij vandaan komt en wat hij allemaal heeft neergezet, dan vind ik het überhaupt al een grote prestatie dat hij zo’n nummer vol overtuiging kan zingen.”

Maar een plekje in de ónderste regionen van de Top 40 moet er toch wel in zitten? Zelfs dát haalt hij niet met al die bombarie. “Hij heeft nog nooit met zijn muziek in de Top 40 gestaan, dus die vergelijking gaat dan toch een beetje mank.”

Allerbeste

Wat André er zelf van vindt dat hij muzikaal flopt? Op Radio 538: “Ja, kijk… Ik zeg al tien jaar tegen mezelf: ik wil de allerbeste worden en de allergrootste in alles wat ik doe. Daar kan ik ook heel erg in doorslaan. Ik heb nu wel geleerd om realistisch te zijn.”

Hij besluit: “In mijn hoofd moet Ahoy binnen een uur uitverkocht zijn. Die single moet binnen een week in de Top 40 op nummer één staan. Maar ik heb nog nooit in de Top 40 gestaan, snap je? Ik moet ook realistisch zijn van: is dat nu voor mij weggelegd?”

Nee dus.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen