Britt Dekker heel ongemakkelijk na uitlachen van huilende Gordon

Britt Dekker wist zich gisterenavond geen houding toen haar collega Gordon vierkant werd uitgelachen in de talkshow Marcel & Gijs. Ze begon te frunniken aan haar lokken en haar hals.

Britt Dekker en Marcel van Roosmalen © SBS 6

Normaal gesproken is íeder talkshowoptreden van Britt Dekker spraakmakend, omdat ze het tv-typetje van een flapuit speelt en daar onhandige uitspraken bij horen. Kennelijk is ze daar na haar mislukte optreden bij ‘Renze op Zondag’ een beetje van teruggekomen, want ze zat gisterenavond behoorlijk timide aan tafel bij Marcel & Gijs.

Saai tv-optreden

Dat optreden bij Renze Klamer eind vorige maand heeft Britt echt wékenlang achtervolgd. Ze begon daar live op televisie namelijk ruzie te maken met Angela de Jong en dat had een vernietigende nasleep. Van álle kanten begonnen mensen namelijk te roepen dat ze lange tenen heeft. Mark Koster sprak zelfs van een ‘arrogant stuk vreten‘.

Het eerste tv-optreden van Britt sinds die gigantische mediarel was dus gisterenavond, bij Marcel & Gijs. En daar kwam werkelijk níets spraakmakends uit haar mond. Alleen iets over dat ze koude frietjes lekker vindt. Boring!

Uitlachen van Gordon

Britt zag er op een gegeven moment zwaar ongemakkelijk uit toen Marcel van Roosmalen over de tv-huilbui van Gordon begon. De entertainer zat afgelopen weekend in een of ander tv-programma van Simone Kleinsma. Na een muzikaal optreden begon hij onbedaarlijk te grienen, omdat hij zo onder de indruk was van zijn eigen kunnen.

Marcel van Roosmalen: “Er is nú een fragment… Ja, ik weet niet… Hier heb ik tíen keer naar gekeken. Dit is bij het programma Klassiekers met Kleinsma. Daar trad Gordon op en hij zong een lied van Jacques Brel. Hij werd daarna opgevangen door Simone Kleinsma en wat er toen gebeurde… Ja… Ik huil nóg.”

Pulken aan hals

Als het fragment van de huilende Gordon wordt ingestart, begint de studio van Marcel & Gijs ongegeneerd te lachen. Als het fragment eindigt en de talkshowtafel weer in beeld komt, oogt Britt héél ongemakkelijk. Ze frunnikt aan haar kapsel en aan haar hals en dat is natuurlijk lichaamstaal voor nervositeit en ongemak.

De reden? Het zou zomaar kunnen dat er achter de schermen iets is voorgevallen tussen Britt en Gordon, omdat ze hem verraden heeft door over hem te roddelen met zijn aartsvijand Angela de Jong. Na dat eerdergenoemde tv-optreden bij Renze, probeerde ze Angela namelijk te paaien met wat juice over Talpa en zendergezicht Gordon.

Rechtszaken

Britt verklapte aan Angela dat Gordon meermaals op het punt heeft gestaan om een rechtszaak te beginnen over haar columns in het AD. En dat is natuurlijk koren op de molen van critici die de entertainer toch al jaren beschuldigen van lange tenen…

Waarom Britt dat überhaupt verklapt heeft aan Angela? Yvonne Coldeweijer: “Ze heeft gewoon onwijs Angela’s k*ntje gelikt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Britt Dekker relevant als talkshowgast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen