Britt Dekker weigert, wil niet meer op locatie filmen voor SBS 6

Britt Dekker draait in principe geen programma’s op locatie meer voor SBS 6. Ze wil zich beperkten tot studio-opnames, omdat ze dan minder vaak hoeft te werken. “Dat is beter.”

Britt Dekker © WDG Photography, NPO

Tv-sterren pakken duizelingwekkende gages, maar hoeven vaak nauwelijks te werken. Als je een dagelijkse talkshow hebt moet je tenminste nog elke dag naar je werk, maar als je een wekelijks amusementsprogrammaatje hebt, hoef je maar een paar dagen te draaien om het hele seizoen op zender te zijn. En dat bevalt SBS 6-ster Britt Dekker uitstekend.

Alleen in studio

Britt wil niet anders meer, omdat ze ook veel tijd kwijt is aan haar paardenhobby. Ze doet ook mee aan allerlei wedstrijden en wordt dan af en toe ook kampioen. “Eigenlijk doe ik alleen nog studioprogramma’s, want dan kun je in vier dagen het héle seizoen opnemen en dan weer gaan rijden, rijden, rijden.”

Ze heeft van Talpa het paard George gekregen. Ze vervolgt in de talkshow Van Roosmalen & Groenteman: “Ik zag George op een filmpje en ik dacht: deze wil ik zo graag hebben, want hier zou ik mijn dromen mee kunnen bereiken. Als je Max Verstappen bent, win je ook niet met een Fiat.”

Olympische Spelen

Britt is zaterdag eerste geworden bij het Europese kampioenschap dressuur in Parijs. “Van de Iberische paarden, dus Portugese, Spaanse, Italiaanse. Eigenlijk van die hele berg. Het is een beetje zo: bij kickboksen heb je gewichtsklassen en in de paardensport heb je alle klassen bij elkaar, maar ook aparte klassen met aparte rassen. Dat was dus nu.”

Gaat ze ook meedoen aan de Olympische Spelen? “Het is wel mijn droom, maar volgend jaar is Parijs en dat ga ik niet halen, maar in 2028 heb je de Olympische Spelen in Los Angeles en eigenlijk moet ik dan nog even een heel goede sponsor vinden, nog een goed paard, gewoon stoppen met tv en dan alleen maar gaan rijden.”

Elk weekend

Is George niet goed genoeg dan? “Nou, hij is wel goed, het is dan alleen weer zoveel jaar verder.”

Kan ze bij Talpa niet een ander paard regelen? “Ik heb tot 2026 een contract, dus ik krijg niet denk ik nog random een paard erbij als kerstcadeau. Ik denk dat dat niet gaat lukken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Britt Dekker zo'n langdurig contract heeft gekregen van SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen