Waarom klapt Britt Dekker zo uit de school? ‘Angela’s k*nt likken!’

Het wekt alom verbazing: Britt Dekker heeft allerlei Talpa-juice gelekt aan Angela de Jong, maar waarom zou ze zoiets doen? “Ze zit gewoon onwijs Angela haar k*ntje te likken.”

Angela de Jong en Britt Dekker © RTL

Britt Dekker had dik een week geleden een pittige aanvaring met Angela de Jong in de talkshow van Renze Klamer. De volgende dag onthulde Angela in haar podcast dat ze na de uitzending nog even met Britt heeft staan praten en dat de presentatrice toen uit de school klapte met allerlei Talpa-juice, onder meer over Gordon en Rob Kemps.

‘Please like me!’

Zo weten we dankzij de loslippige Britt nu dat Gordon meermaals een rechtszaak tegen Angela heeft overwogen en dat SBS 6 het allergrootste afdankertje van de zender bij Rob op zijn bord heeft gelegd. Het is schadelijk voor beiden; de tenen van Goor zijn nog langer dan men al dacht en door de onthulling over Rob weten we nu wat Talpa van hem vindt.

Waarom zou Britt zoiets doen? Welk motief heeft ze om te roddelen met Angela en zo haar collega’s in diskrediet te brengen? Volgens Yvonne Coldeweijer ligt het er in dit geval wel héél dik bovenop. “Ja, ik zie dat als Britt die eigenlijk dan Angela wil omlullen. Van: please like me!”, analyseert ze in haar podcast De Juice Show.

‘K*ntje likken’

Yvonne vindt het wanhopig. “Die heeft haar allemaal juice gegeven, want Gordon zou Angela willen aanklagen en Rob Kemps krijgt een ‘wandelprogram’. En Britt was ook gevraagd, maar die wou ze niet. En: iedereen is het altijd met Angela eens. John de Mol mag dat niet weten, maar zij weet dat bij Talpa. Dus zij heeft onwijs Angela haar k*ntje gelikt.”

Co-host Mark Koster vindt het hilarisch dat Britt zo’n inschattingsfout maakt, omdat Angela daar totáál niet gevoelig voor is. “En mooi van Angela de Jong vind ik dat ze dat gewoon weer met ons deelt en gewoon denkt: haha, it’s news, ik breng dat. Ja, ik vind dat die vrouw nog altijd recht overeind staat, of niet?”

Yvonne: “Tuurlijk. Kan haar dat nou weer schelen, joh.”

pH-waarde

Na Angela’s uitspraken heeft Britt een lelijke story over de ‘pH-waarde‘ van Angela herplaatst. Ze schreef niet zélf over de ‘zuurtegraad’ van Angela, maar liet dat aan een ander over. Laf, vindt Yvonne. “De echte waarheid zit in de subtext van wat mensen doen. Dus de waarheid zit nooit in woorden, de waarheid zit in je daden.”

Ze vervolgt: “Het is supercliché, maar het reposten van iemand anders die zegt dat Angela een zure meid is en Britt omhoog prijst… Dat is de meest pure vorm van wat er in jou zich afspeelt.”

Fragment

De gepikeerde Britt bij Renze:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Britt Dekker juice geeft aan Angela de Jong om een wit voetje te halen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen