Suzan & Freek wekken argwaan met rare houding in RTL Boulevard

Suzan & Freek wekken enige argwaan met hun ietwat kille reactie als ze door RTL Boulevard gevraagd worden naar hun aanstaande huwelijk. Ze zijn immers verloofd. “Van uitstel komt afstel!”

Suzan & Freek © RTL, Instagram

Na veertien jaar heeft het zingende stelletje Suzan & Freek vorig jaar zomer een nieuwe liefdesstap gezet: hij besloot voor haar op de knieën te gaan in Berlijn. Maar waar blijft die trouwerij nou? Het lijkt er voorlopig niet van te komen. Het duo doet er wat ongemakkelijk over als ze ernaar gevraagd worden door RTL Boulevard.

Nog geen datum

Het lijkt alsof ze er helemáál niet meer mee bezig zijn. Freek: “Nee, we hebben eigenlijk nog geen datum. We hadden helemaal na vorig jaar zoiets van: we gaan eerst gewoon eens even nadenken over hoe we het willen. En de hele zomer staat gewoon echt volgepland met allerlei festivals.”

Suzan: “En we hebben ook gewoon geen haast. Die bruiloft die komt wel. Dit jaar weet ik niet, maar ehh… We moeten eerst maar een beetje nadenken over wat we eigenlijk willen, dus daar moeten we wel een keer mee gaan beginnen.”

Vrij weekend

Eigenlijk zijn ze te druk om te trouwen, zegt Freek dan. “Misschien kijken of we ergens een vrij weekend hebben in de zomer ofzo, want eigenlijk hebben we elke zomer helemaal volgepland met shows.”

Hoe ze het willen hebben? Suzan: “Niet te groot, denk ik. Vooral gewoon gezellig met vrienden lekker eten.”

Freek: “Niet te groot, nee.”

‘Zegt genoeg!’

De kijkers van RTL Boulevard zijn sceptisch. “Er kwam in de media dat hij een affaire had, opeens zijn ze verloofd na bijna 10 jaar samen te zijn, en nu nog steeds geen verdere plannen… Zegt mij genoeg 🤣”, zegt een kijker op de socialspagina van de showrubriek.

Audrey: “Van uitstel komt afstel 😢.”

Maja: “Je kan toch wel één dag vrijmaken voor een bruiloft als je dat graag wil??”

Een ander wijst op de geruchten over een pikante ontmoeting van Freek met collega Maan de Steenwinkel: “Daar is meer aan de hand 👀 #bezemkast.”

Wat zegt Yvonne?

Wat vindt Yvonne Coldeweijer van dit fragment? Ook zij voelt vreemde vibes. “Hmm.. na een jaar nog steeds geen plannen of een datum 👀. Klinkt ook niet echt alsof ze er zin in hebben.”

Een spion zegt daarop: “Haha hij heeft er 13 jaar over gedaan om haar te vragen, logisch dat het op zich laat wachten. 😂😂😂.”

Yvonne: “Over 12 jaar bruiloft waarschijnlijk. 😂😂”

Perfect koppeltje

Domien Verschuuren omschrijft Suzan & Freek in een interview op Qmusic als een perfect Instagram-stelletje. Hij vraagt hen: “Is het echt allemaal zo geweldig als ik het voorbij zie komen op Instagram?”

Zij daarop: “Ik vind het altijd zo moeilijk als mensen zeggen ‘perfectie’. Ik denk dat niemand de perfecte relatie heeft, maar wij hebben het wel gewoon leuk met elkaar, ja.”

Maken ze wel eens ruzie? “Ja, joh. Als Freek weer de paspoorten kwijt is op vakantie of net de dingen die je in je handbagage wil hebben tóch in de koffer heeft gedaan. Dan wordt er eigenlijk aan één stuk door gediscussieerd.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen