Suzan & Freek krijgen juicekanaal op hun dak: ‘Hij lust er wel pap van!’

De BN’ers komen stuk voor stuk aan de beurt bij de juicekanalen. Zelfs de onschuldig ogende Suzan & Freek krijgen er nu een op hun dak. “Met Maan in de bezemkast was geen uitzondering!”

Suzan en Freek © Instagram

Het zangduo Suzan & Freek staat niet alleen samen op het podium, maar ze hebben ook een liefdesrelatie met elkaar. Sterker nog: hij heeft haar vorige week zelfs ten huwelijk gevraagd. Maar volgens het juicekanaal Juice Channel is in elk geval Freek niet zo braaf als hij lijkt. “Ze blijken een open relatie te hebben!”

Freek en Maan

Het is nu dik een maand geleden dat Juice Channel met een pittige story over Suzan & Freek naar buiten kwam. Hij zou zich namelijk niet helemaal monogaam hebben gedragen bij de Vrienden van Amstel Live. “Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy.”

Daar zou toen een crew party hebben plaatsgevonden. “Ook Maan de Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad.”

‘Niet zo shocking!’

Maan en Freek zouden de liefde hebben bedreven in een bezemkast. Het lijkt een nogal sterk verhaal, maar volgens Juice Channel is het toch echt waar. Het kanaal komt vandaag met een follow up. “Iedereen was in shock, maar zo ‘shocking’ was het dus blijkbaar niet.”

De twee hebben stiekem een open relatie, aldus het kanaal. “Ze mogen dus af en toe een avontuurtje met een ander beleven. Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet. (…) Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen.”

Stories

De stories van Juice Channel:

Instagram

Suzan & Freek over hun verloving:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen