Suzan & Freek reageren voor het eerst op geruchten juicekanalen

Suzan & Freek reageren voor het allereerst op de pittige geruchten die zijn verspreid door de juicekanalen. “We volgen dat soort kanalen niet, het boeit ons niet”, zegt hij ietwat gepikeerd.

Suzan en Freek © Instagram

Ze zijn niet alleen een zangduo, maar ook een liefdespaar: Suzan & Freek. Ze belandden afgelopen zomer voor het eerst op een juicekanaal, namelijk Juice Channel. Er werd geschreven dat Freek tijdens een concert in de bezemkast zou zijn beland met niemand minder dan Maan de Steenwinkel. “Ze hebben een open relatie, waar vooral hij van geniet.”

Suzan & Freek reageren

Suzan & Freek hebben tot nu toe nooit gereageerd op deze juice, maar tijdens een dubbelinterview met het AD komen ze er toch niet onderuit. “Het wordt wel persoonlijk als juicechannels berichten over privézaken, hoe gaan jullie daarmee om?”, vraagt de interviewer van dienst hen.

Daarop zegt Freek: “Dan gaat het in ons geval over onze relatie. Dan denk ik: we weten toch zelf heel goed hoe het zit? Waarom zouden we ons er iets van aantrekken? We volgen dat soort kanalen niet, het boeit ons niet.”

Geen onzekerheid

Suzan is naar eigen zeggen niet geschrokken van de juice. “Wij zijn daar echt makkelijk in. Ook omdat ik geen enkele onzekerheid voel als het op ons samen aankomt. Ik kan over heel veel dingen onzeker zijn, bijvoorbeeld werk of mijn uiterlijk, maar nooit over Freek en mij.”

Ze gelooft heel sterk in haar relatie met Freek. “Totaal niet. Ik ben nu dertig, ben al de helft van mijn leven met Freek. Ik kan heel goed praten met mijn moeder of mijn beste vriendin, maar niemand staat zo dichtbij me als Freek. En waar het de eerste jaren vooral heel leuk was, hebben we elkaar nu echt nodig.”

Uit mond stinken

Hebben ze dan helemaal geen ontboezemingen te delen? Ja, Suzan stinkt af en toe uit haar mond. Ze is namelijk heel gewoon gebleven. “Ik til mijn eigen tas, heb een kriebeltrui aan en ik stink gewoon uit mijn mond als ik net in de auto heb liggen slapen.”

Weten we dat ook weer.

AD-interview

Het interview met Suzan & Freek kunt u lezen in de AD-bijlage Mezza:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Spelen Suzan & Freek schone schijn of gelooft u hen wel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen