‘Suzan & Freek moeten aan de coke? Nee, aan de crystal meth!’

Suzan & Freek kamperen in de hoek waar de klappen vallen. Na de suggestie van Gijs Groenteman dat die twee eens aan de coke moeten, adviseert zijn vrouw Aaf Brandt Corstius hen nu crystal meth.

Suzan & Freek en Aaf Brandt Corstius © Instagram, RTL

Ze vroegen erom en hebben er één gekregen: een eigen documentaire op Netflix. Die schreeuw om aandacht komt Suzan & Freek nu duur te staan. Het wekt vooral ergernis dat ze in de docu woest zijn op een radio-dj die vraagt of ze een open relatie hebben. Ze laten voor het eerst het fragment horen, want op de radio is het op hun verzoek nooit uitgezonden.

Crystal meth

Suzan & Freek kunnen inmiddels eigenlijk niets meer goed doen. Ze zijn zwaar onder vuur genomen door enkele van ’s lands belangrijkste roddelbobo’s en hebben ook nog eens het tv-duo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen over zich heen gekregen. Gijs vindt het zingende stelletje zó saai dat hij hen een lijntje coke adviseert.

Nu blijkt dat zijn vrouw Aaf Brandt Corstius zich óók kapot ergert aan het duo. Zij adviseert hen in de Volkskrant nóg zwaardere middelen. “Ik heb een zwak voor Suzan & Freek, maar na anderhalf uur aanhoren dat ze zo gewoon waren, wilde ik naar de tv gillen of ze alsjeblieft voor de goede orde één nacht aan de crystal meth wilden gaan.”

Heel gewoon

Aaf vindt de act van Suzan & Freek dat ze zo gewoon gebleven zijn een beetje vermoeiend. “Ze vinden zichzelf heel gewoon. Dat zeggen ze ook steeds in die documentaire.”

Suzan vertelt dan bijvoorbeeld dat ze make-up van de Kruidvat gebruikt en ze laten continu weten dat ze gewoon in de Achterhoek wonen en daar ook gewoon blijven. “Wel kunnen ze genieten van hun succes. Dat vieren ze door ontzettend vaak ‘vet’ te zeggen.”

Niet aardig

Dat Suzan & Freek een ietwat klagende en saai stelletje zijn, betekent toch niet dat je ze compleet hoeft te bashen en allerlei verslavende middelen aan moet smeren?

Aaf: “Dat is natuurlijk raar. En niet aardig van mij. Maar ja. Nog een vraag: als je de hele tijd zegt dat je gewoon bent gebleven, ben je dan gewoon gebleven?”

Volkskrant

De Volkskrant-column waarin Suzan & Freek worden vermorzeld:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het bashen van Suzan & Freek terecht of moet het stoppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen