Suzan & Freek volledig afgefakkeld: ‘Stop wat cocaïne in die twee!’

Suzan & Freek worden behoorlijk afgefakkeld door het bekende televisieduo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Zij vinden het zingende stelletje ongelooflijk saai. “Stop er cocaïne in!”

Suzan & Freek, Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman © Instagram, BNNVARA

Het geklaag van Suzan & Freek in hun eigen documentaire op Netflix komt als een boemerang in hun gezicht terug. Het zingende stelletje heeft ineens te maken met behoorlijk wat negatieve publiciteit. Ze hebben bijvoorbeeld een flinke dreun gekregen van enkele van de belangrijkste roddelbobo’s van het land.

Shitzooi

Het duo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen maakt de twee nu in hun podcast Weer Een Dag met de grond gelijk. Zij hebben liever de cokesnuivende zanger van Goldband dan dit zingende ANWB-stelletje.

Marcel wordt doodziek van het tweetal. “We hebben het toch wel gehad met al die shitzooi die we nu krijgen en die brave Freek en Johanna of hoe heten ze?”

Jezus Christus

Het is een verschrikking, beaamt Gijs. “Ik heb die documentaire nog zitten kijken over Suzan en Freek. Jezus Christus, je weet gewoon niet wat je ziet. Dan denk je: prop er eens wat cocaïne in in godsnaam.”

Die Suzan is volgens hem een vreselijke zeiksnor. “Echt waar, dat mens zít maar te zemelen over dat ze moe is en niet van afterparty’s houdt en dat haar stem misschien een beetje begint te kraken en dat ze misschien wel verkouden begint te worden. Ik denk echt: neem een lijn coke, want dit gaat niet goed zo. Ook tegenover Freek denk ik dan.”

Broer en zus

Marcel adviseert Freek om in te grijpen en zijn Suzan tot de orde te roepen. “Ja, maar Freek moet natuurlijk als man helemaal gewoon het heft in handen nemen en eens tegen elkaar zeggen: doe eens even normaal, we staan godverdorie bekend als broer en zus, dat is toch niet meer van deze tijd!”

Het kan zo niet langer, besluit de opiniemaker. “Kom op!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Suzan & Freek profijt hebben van hun Netflix-docu?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen