Gerard Joling wil zelfs voor drie ton extra niet meer met Gordon

Gerard Joling zou zelfs voor een extra gage van 300 duizend euro bovenop zijn RTL 4-contract geen programma meer willen maken met Gordon. “Ik hoef het niet voor het geld te doen.”

Gordon en Gerard Joling © RTL, SBS

Nu het imago van Gordon volledig in de kreukels ligt, lijkt er nog maar één iemand die hem énigszins uit het moeras kan trekken: Gerard Joling. Hun gezamenlijke programma’s waren altijd een groot succes vanwege de chemie die de twee hebben op professioneel vlak. Privé hebben de heren echter een haat-liefdeverhouding met elkaar.

Geer en Goor

Gerard wordt in de middagshow van Radio 538 gevraagd of hij zijn tv-duoschap met Gordon ooit nog nieuw leven inblaast. Sidekick Jelte van der Goot: “Gerard, ben jij nog gebeld door Hans Klok?”

Presentator Frank Dane: “Goede vraaaaag!”

Gerard: “Nou, die heeft me van de week gebeld toen hij in Duitsland zat. Dat hij aan het toeren is en dat het heel goed gaat.”

Frank: “We hebben hem hier in de show gehad, want Hans Klok wil jou en Gordon weer bij elkaar krijgen op televisie. Hij zou er werk van maken, maar als ik het nu zo hoor…”

‘Niks gezegd?’

Gerard probeert eroverheen te praten, omdat hij liever niets meer over Gordon wil zeggen in de media. “Nee, ik heb het er wel over gehad van: ‘Hans, als je een beetje in de buurt zit van Keulen of Düsseldorf, dan ga ik erheen.’”

Nieuwslezeres Airen Mylene: “Hij heeft niks gezegd?”

Frank: “Hij is niet over Gordon begonnen met jou?”

Gerard: “Nee, daar hebben we het niet over gehad. Daar heb ik het niet over gehad met hem. Absoluut niet.”

Teleurstellend

Jammer, vindt Frank. En niet volgens de afspraak. “Nou, wat teleurstellend. Misschien moeten wij dan de taak over gaan nemen.”

Gerard: “Nou, ik zou dat gewoon niet doen. Laat Gordon gewoon lekker bijkomen in die zandbak daar in Dubai en laat mij lekker met rust, want ik sterf van het werk en ik ga zoveel leuke dingen doen.”

Voor extra geld dan? Frank: “Een tonnetje erbij. Een tonnetje erbij, Gerard.”

Gerard: “Nou, weet je…”

Drie tonnetjes

Frank: “Twee tonnetjes!”

Gerard: “Weet je, ik vind het zo lekker dat ik gewoon tegen jullie kan zeggen dat ik het niet voor het geld hoef te doen en dat wist je al dertig jaar, maar daar gaat het niet om.”

Frank: “Drie tonnetjes.”

Nee, zélfs niet voor drie ton erbij. Gerard: “Nee, jongens, het gaat om het feit dat ehhh… Ik kom vrijdag met een leuke Engelstalige dance-EP uit, misschien is dat wel leuk voor jullie om te weten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Gerard Joling überhaupt nog een tv-duo met Gordon willen vormen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen