Özcan Akyol valt Rob Goossens keihard aan: ‘Gewetenloos mens’

Özcan Akyol valt zijn televisiecollega Rob Goossens keihard aan na een pittige bewering over zijn brievenrubriek. Hij is er klaar mee. “De dagen dat we jou serieus namen, zijn ook voorbij.”

Özcan Akyol en Rob Goossens © RTL

Rob Goossens heeft een pittige bewering gedaan over de brievenrubriek die Özcan Akyol bijhoudt in de VARAgids. Eén van de briefjes, een ietwat vulgair stukje over Fidan Ekiz, heeft vandaag het nieuws gehaald. Maar volgens de mediakenner van RTL Boulevard is die inzending gewoon compleet verzonnen en dus fictief.

Excuses van Rob?

Met die stelling impliceert Rob natuurlijk dat er sprake is van lezersbedrog, maar, zo twittert hij over Özcan: “In vergelijking met het uit de duim zuigen van een rauw levensverhaal om een hele carrière in literatuur en tv op te bouwen, valt zo’n verzonnen briefje natuurlijk wel weer reuze mee.”

De suggestie van Rob dat het ietwat viezige stukje over Fidan is verzonnen door Özcan, leidt nu tot een pittig conflict tussen beide mediaprominenten. Özcan heeft als bewijs een screenshot gedeeld van het mailtje dat de bewuste briefschrijver heeft gestuurd. “Ik neem aan dat Rob Goossens zo met een excuses komt.”

Gewetenloos mens

Rob reageert echter niet zoals gehoopt. “LOL! Dat jij de schrijver van de brief zou zijn is projectie, professor Akyol. Ik geloof gewoon niet dat de briefschrijver bestaat. Heel benieuwd wat mij exact wappie zou maken overigens.”

Daarop zegt Özcan weer: “Nu, Rob, de dagen dat we jou serieus namen, zijn ook voorbij. Blijf maar lekker wrijven in de vlek.”

Geen excuses dus van Rob. Özcan: “Dat doen gewetenloze mensen niet. (…) Echt blij dat ik vandaag niet Rob Goossens ben. Sowieso altijd wel blij, trouwens.”

Wappie

Waarom Özcan over een ‘wappie’ spreekt? Dat vult twitteraar Adam in: “Omdat Jan Dijkgraaf dit verhaal over de zogenoemde fake-brief naar buiten bracht. De grote Meiland-biograaf Dijkgraaf roept al jaren dat Eus liegt over zijn verleden. Vooralsnog is de enige die uit zijn gefrustreerde nekje lult Dijkgraaf zelf blijkt maar weer.”

En wat vindt Jan ervan? “Eus eist excuses. LOL. Bewijs maar gewoon dat ‘Machiel van der Zel’ bestaat.”

Bewijs

Het bewijs van Özcan:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen