Gerard Joling maakt pittige grap over meniscusoperatie Gordon

Gerard Joling leeft niet bepaald mee met Gordon, die net een meniscusoperatie achter de rug heeft. Sterker nog: hij maakt er een behoorlijk pittige grap over voor de camera van De Telegraaf…

Gerard Joling en Gordon © RTL

Ze waren ooit een legendarisch tv-duo, maar tegenwoordig halen ze alleen nog maar naar elkaar uit: Gerard Joling en Gordon. Er waren deze winter nog wat geruchten over een hernieuwde samenwerking tussen het duo, maar daar is niets van terechtgekomen. Volgens Yvonne Coldeweijer haakte Gerard af na Goors dubieuze interview in Casa di Beau.

Arme Gordon

Jordi Versteegden, sterverslaggever van De Telegraaf, legt dat in een video nog even aan Gerard voor. “We dachten eerst: Geer en Goor komen terug, maar Geer komt gewoon alleen terug.”

Gerard werkt aan een terugkeer van zijn reallifesoap. “Ik vind het wel genoeg, vind je niet? Ik vind Geer wel genoeg. Hahahaha.”

Jordi: “Arme Gordon. Hij ligt in het ziekenhuis, hè?”

Valse grap

Het interesseert Gerard weinig. “Ja, ik heb zoiets gehoord. Nou, beterschap zou ik zeggen.”

Jordi: “De meniscus.”

Gerard: “O, er zijn ergere dingen hoor.”

Jordi: “Zoals?”

Gerard maakt vervolgens een behoorlijk valse grap. “Nou, stembanden die niet meer lekker functioneren!”, zegt hij, refererend aan Gordons recente valse gezang.

Ziekenhuisbed

Volgens Gordon is de operatie aan zijn meniscus goed gegaan, al moet hij nu wel vier weken in herstel. “Ja, dat moeten we ook allemaal meekrijgen. ‘Nee, ik ga nooit meer op Instagram!’, riep hij, en nu live-beelden uit het ziekenhuis ongeveer. Ik moet er wel erg om lachen”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé.

Wát een schreeuw om aandacht, aldus Evert. “Hij roept nog een laatste keer op voordat hij onder narcose gaat om dat album van hem te gaan luisteren. ‘En anders dan maar niet!’ Het kan hem allemaal niets schelen, want hij heeft het vooral voor zichzelf gemaakt, zegt hij. Nou ja, gelukkig, want daar komt het inderdaad op neer de afgelopen weken…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op filmpjes van Gordon vanuit zijn ziekenhuisbed?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen