André Hazes jr. niet in Top 40 met nieuwe single: ‘Ga streamen!’

De comeback van André Hazes jr. verloopt niet zoals hij ongetwijfeld had gehoopt. De kaartverkoop van zijn concert loopt zeer stroef en zijn nieuwe liedje staat niet eens in de Top 40.

André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. heeft lange tijd naar zijn terugkeer als zanger toegewerkt, maar een succes is het niet. Het is pijnlijk om te zien dat de kaartverkoop van zijn comebackconcert totaal niet loopt. Na ruim een week kun je nog op vrijwel iedere plek zitten waar je maar wil. En ook zijn nieuwe single Deel Van Mij is niet bepaald een kraker.

André niet in Top 40

Het liedje van André wordt dermate weinig beluisterd en bekeken dat hij geen plek behaalt in de Top 40, zelfs niet in de onderste regionen. Hij probeert zijn falen nu te maskeren met een Instagram-filmpje waarin hij heel lyrisch roept dat hij wel op de 22ste plaats in de Tipparade staat. Dat is een lijst van platen die kansmaken op een plekje in de Top 40.

Daar zegt André over: “Hallo allemaal. Jongens, ik krijg net een foto doorgestuurd dat we in de Tipparade staan. We staan gewoon boven Drake een plaatsje. Dat is me volgens mij nog nooit gebeurd en dat komt omdat jullie lekker aan het streamen zijn, dus blijf dat alsjeblieft doen.”

‘Heel dankbaar’

André doet aan zijn volgers een oproep om vaker naar zijn plaatje te luisteren. “Ik ga een linkje plaatsen. Blijf hem streamen, want ik wil die Top 40 in, want dat is ehhh… Dat is lekker. Ja, ik ben jullie heel dankbaar jongens. Dank jullie wel.”

Hazoloog Yvonne Coldeweijer heeft er een hard hoofd in. Ze ziet dit als hét bewijs dat André vooral veelbesproken is vanwege zijn privéperikelen en niet vanwege zijn muzikaliteit. “Whaha wauw hij moet dus eigenlijk blijven vreemdgaan om relevant te blijven 😂.”

‘Dit valt tegen’

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink heeft wel te doen met André. Hij vindt het lullig dat zijn concertkaartjes zo slecht verkopen, vooral omdat hij eigenlijk gerekend zou hebben op meerdere concerten.

Luuk in de BLVD Podcast: “Ik denk dat het wel een klein beetje een teleurstelling is als je ziet hoe goed Suzan & Freek en Acda & De Munnink bijvoorbeeld verkopen. Dan valt dit wel tegen denk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u de muzikale comeback van André Hazes jr. als een succes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen