André Hazes jr. verkoopt niet uit: ‘Had al meer concerten gepland!’

André Hazes jr. zal flink balen van de kaartverkoop van zijn comebackconcert in Ahoy. Na bijna een week zijn veruit de meeste stoelen nog beschikbaar. “En hij had al meer concerten gepland!”

André Hazes jr. © RTL

Grote artiesten verkopen hun concerten altijd binnen no time uit. Ook André Hazes jr. denkt dat hij een megagrote naam is, maar er is natuurlijk geen eerlijkere graadmeter dan de kaartverkoop. En daaruit blijkt toch echt dat André vooral zo veelbesproken is vanwege alle privéschandalen en níet vanwege zijn muziek.

Moment weggeven

Anderhalve dag na de start van de kaartverkoop signaleerde Patty Brard al in Shownieuws dat het niet best gaat. “We hebben hem ook niet gezien in Holland Zingt Hazes.”

Onverstandig van André, vindt topfotograaf William Rutten dat. “Ze hebben het moment weggegeven. Zijn grote moment had moeten zijn: in een Ahoy zijn eigen concert. En nu is dat moment eigenlijk al geweest, dus de urgentie om allemaal weer naar Ahoy te gaan is gewoon minder.”

Lang niet uitverkocht

En nu, bijna een week later, zijn André’s tickets nog steeds lang niet uitverkocht. Zijn plaaggeest Yvonne Coldeweijer zegt op haar juicekanaal: “De kaartverkoop van André junior loopt ronduit slecht. De kleurtjes zijn nog beschikbaar. Groot deel van wit wordt überhaupt niet verkocht… Aiii”, schrijft ze bij een plattegrond van Ahoy.

Dit is het laatste waar André op gerekend had, zegt Yvonne. “Volgens spionnen staan er meer concerten van André junior gepland. 😂 Wel een teken dat mensen André en Monique helemaal beu zijn, als hij nog niet eens één concert kan uitverkopen.”

Geen Leef

Het is ook onduidelijk wat man precies van André kan verwachten, omdat hij geen volksliedjes als ‘Leef’ meer wil zingen. Dat is volgens hem ‘oudelullenmuziek‘. Yvonne: “Niemand weet dus waar ze precies naar gaan luisteren.”

Ze besluit: “Als je van de echte Hazes houdt hoef je niet te komen, want volksmuziek zal hij niet gaan zingen. Hooguit zijn ene hit Leef. Met frisse tegenzin. Nou, leuk als je als publiek weet dat hij daar een bloedhekel aan heeft, maar hij het wel blijft zingen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. verkoopt nog lang niet uit: is zijn sterrenstatus een zeepbel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen