Roelof Hemmen verbijstert Jinek-kijker, gaat opeens aan tafel zitten

Roelof Hemmen heeft de kijkers van Eva Jinek ongelooflijk verrast door voor het eerst achter zijn tv-katheder vandaan te komen. Hij liep gisteren op een onverwacht moment naar de talkshowtafel.

Roelof Hemmen © RTL

Wat Luuk Ikink jarenlang was voor RTL Late Night, is Roelof Hemmen nu voor Eva Jinek: de sidekick die TikTok-filmpjes en andere nieuwtjes aan elkaar praat. We hebben de oud-nieuwslezer tot nu toe alleen nog achter zijn tv-katheder gezien, maar gisterenavond kwam daar op een onverwacht moment verandering in.

‘Kom er lekker bij!’

Vlak na wat willekeurige filmpjes wordt Roelof door zijn collega Eva uitgenodigd om plaats te nemen aan tafel. “Roelof, kom je lekker bij ons zitten? We gaan over muziek praten. Kom er even lekker bij. Kom er lekker bij. We hebben een stoel voor je”, aldus de presentatrice.

Roelof speelt alsof hij helemaal van zijn à propos is. “Ik vind het hier eigenlijk wel…”

Eva: “Ja, dat begrijp ik, maar kom er lekker bij!”

‘Gezellig aan tafel’

Eenmaal aan tafel, wordt Roelof hartelijk welkom geheten door Eva. “Roelof, wat gezellig dat je aan tafel zit.”

Roelof zit er vanwege een onderwerp over een of ander ranglijstje met grote artiesten. Volgens hem hoort Johnny Cash in de hoogste regionen te staan. “Het is een schande dat hij op 85 staat.”

Eva aan het eind van de uitzending: “Maandag zijn Roelof en ik er weer. Ga je dan weer daar staan of hier zitten?”

Roelof: “Ik vind het wel leuk hier.”

Nieuwe opzet?

Het is niet duidelijk of Eva en Roelof hiermee zinspelen op een mogelijk nieuwe opzet, waarbij Roelof plaatsneemt aan tafel in plaats van achter zijn hoge desk. Zo’n nieuwe opzet werd onlangs aanbevolen door tv-kenner Raymond Mens.

Raymond: “Ik snap niet waarom ze Roelof Hemmen in een hoekje achter de bar zetten. Zet die man aan tafel. En zet nog iemand aan tafel, dat je elke dag een soort trio vormt. Een trio met iemand die meer duidt, iemand die meer zijn mening geeft en Eva die het dan aan elkaar praat. En daar zoek je dan één of twee goede gasten bij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Roelof Hemmen inmiddels een onmisbaar onderdeel van de talkshow van Eva Jinek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen