Rob Kemps talentloos? ‘Hij heeft echt óveral zijwieltjes voor nodig!’

Rob Kemps heeft het afgelopen jaar flink wat imagoschade geleden, omdat hij twee keer is ontmaskerd als een soort buikspreekpop. “Ook voor zijn nieuwste avontuur had hij zijwieltjes nodig.”

Rob Kemps en Rob Goossens © NPO, RTL

Het zit Rob Kemps niet mee: het ene moment word je bejubeld als hét nieuwe tv-talent van Nederland en het andere moment lig je dubbelgevouwen in de vangrail. Mensen vragen zich af hoe authentiek deze entertainer eigenlijk is, omdat hij in korte tijd meermaals is ontmaskerd als iemand die mooie sier maakt met het werk van anderen.

Zijwieltjes

Niet alleen werd ontdekt dat Rob lange tijd gelogen heeft over de Snollebollekes – hij bleek die liedjes helemaal niet zelf te zingen – maar ook dat hij zijn vragen in de interviewshow De 10 Vragen helemaal niet zelf verzon. Die bleken te worden ingefluisterd door Antoinnette Scheulderman, een vertrouweling van Linda de Mol.

Volgens tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard blijkt maar weer ‘dat de ene ster iets meer hulp krijgt dan de ander’. “Toen bleek dat hij ook voor zijn nieuwste avontuur zijwieltjes nodig heeft, begonnen kijkers zich af te vragen wat hij dan wél kan”, sneert hij in zijn column voor Veronica Superguide.

Linda’s winkel

Rob vindt het net als veel critici onbegrijpelijk dat die andere Rob überhaupt een praatprogramma heeft gekregen. “Een betere vraag lijkt me waarom ze hem een interviewprogramma hebben gegeven. Zou hij stiekem op de gehele winkel van Linda de Mol passen totdat zij weer volledig aan het werk gaat?”

Ik Hou Van Holland werd eerder immers ook al door Rob overgenomen. “Het zou veel verklaren.”

Oortje

Overigens heeft Rob in principe niets tegen tv-sterren die een oortje dragen. Het is volgens hem handig ‘als er iets misgaat, of om duidelijk te maken dat het gesprek moet worden afgerond’.

Maar om werkelijk ál je interviewvragen te laten dicteren door je coach, is natuurlijk weer een ander verhaal. Eén van Robs interviewgasten, Johan Derksen, is er in elk geval klaar mee: “Laat hem maar weer Van Links Naar Rechts doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps werd aanvankelijk gezien als hét nieuwe megatalent van de tv. Wat is daar nu van over?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen