Rob Kemps opgegeven door Johan Derksen: ‘Hou het bij zingen’

Rob Kemps kan zijn tv-carrière maar beter weer aan de wilgen hangen en terugkeren naar zijn Snollebollekes-podium, vindt Johan Derksen. “Ze hebben nu alles met hem geprobeerd.”

Rob Kemps en Johan Derksen © William Rutten, SBS

De tv-carrière van Rob Kemps is nog maar net begonnen of hij zit al in zwaar weer. Het is met name zijn laatste klus waar hij door achtervolgd wordt: De 10 Vragen. De presentator wilde graag een interviewprogramma maken, maar kan hij dat wel? Volgens Johan Derksen, die te gast was, werden alle vragen ingefluisterd door Antoinnette Scheulderman.

Verschrikkelijk

Johan begint er wederom over voor de camera van De Telegraaf. “Ik vond het verschrikkelijk. Hij had een oortje in en Scheulderman fluisterde dat in, maar zij had me die vragen voor haar boek ook gesteld, dus ik kreeg dezelfde vraagjes weer.”

Het was allemaal niveauloos, aldus Johan. “In de trant van: wanneer heb je voor het laatst gehuild? En wanneer heb je voor het laatst iets liefs gezegd tegen je vrouw? En daar heb ik geen zin in.”

Wat doen met Rob?

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden zet Rob neer als een soort probleemgeval. “Wat moet SBS 6 nu met Rob Kemps doen, is de vraag? Een spelshow geven? Een interviewprogramma?”

Johan resoluut: “Nee, ze hebben nu alles met hem geprobeerd.”

Jordi: “Dus?”

Johan: “Ik denk dat hij die show moet doen met Van Links Naar Rechts. Daar is hij heel goed in.”

Snollebollekes

Oei, Johan zegt hier dus dat Rob zijn tv-carrière maar beter weer kan opgeven om in een gek jasje op podia te gaan springen. Jordi: “Snollebollekes?”

Johan: “Snollebollekes, ja. Prima.”

Jordi: “Ik wist niet dat het interview zo zou eindigen, maar: sorry, Rob Kemps.”

Johan: “Nee, helemaal niet sorry. Het is namelijk een ontzettend aardige jongen, maar als ze mij dingen laten doen die ik niet beheers dan word je afgebrand.”

Fragment

Het item van De Telegraaf:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps weer van de buis af?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen