Bizar: Krezip-zangeres springt in plaatselijk poepvijvertje Luuk Ikink

Krezip-zangeres Jacqueline Govaert is voor de opnames van haar videoclip in het plaatselijke poepvijvertje van Luuk Ikink gesprongen. “Dat is echt het goorste vijvertje van de buurt.”

Luuk Ikink en Jacqueline Govaert © RTL

Jacqueline Govaert heeft een nieuw liedje bedacht en daar hoort ook een videoclip bij. Daarin is te zien dat de Krezip-zangeres achterover in de vijver van het Baarnse Bos valt. Ziet er allemaal heel artistiek uit, maar waarschijnlijk had ze geen enkel idee dat dit plasje water gebruikt wordt als veredeld hondentoilet.

Hondenpoep

Het is echt te ranzig voor woorden, vindt Luuk Ikink. Hij verklapt in zijn programma RTL Boulevard: “Jacqueline Govaert heeft een kleine sneak peak gedeeld van haar nieuwe clip. Kijk maar even mee. Ik zat dus te denken: ik ken die vijver ergens van, en nu heeft ze dus behind the scenes-beelden laten zien. Die zien er zo uit.”

Hij vervolgt: “En toen dacht ik ineens: ik ken dat vijvertje. Dat is namelijk de vijver waar ik altijd mijn hond uitlaat. Dit is een hondenvijver, waar honden in poepen en plassen en zwemmen.”

Goorste vijvertje

Die vijver waar Jacqueline in baddert is onwaarschijnlijk verontreinigd, aldus Luuk. “Tientallen honden per dag komen daar. Dat is echt het goorste vijvertje van de buurt, maar kennelijk ziet het er ook heel aardig en leuk uit om een clip op te nemen, maar ik hoop dat ze even een klein prikje heeft genomen na afloop.”

De gezondheidssituatie van Jacqueline lijkt stabiel. Ze trad gisterenavond op bij het evenement Vrienden van Amstel Live en daar leek ze gewoon normaal te functioneren.

Fragment

Jacqueline springt in de poepvijver:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen