Maxime Meiland ziet populariteit verder dalen: ‘Erg naar sfeertje’

Maxime Meiland ziet haar populariteit steeds verder dalen, merkt RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. “Er hangt natuurlijk ook een naar, vervelend sfeertje om haar heen nu.”

Maxime Meiland © SBS

Ze is al nooit een publiekslieveling geweest, maar sinds Maxime Meiland zo om zich heen aan het slaan is met allerlei heftige beschuldigingen, is het al helemaal raak. Haar populariteitscijfers staan volgens RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink duidelijk in het rood. Hij noemt haar in De BLVD Podcast als ‘influencer die het niet lekker doet’.

‘Het is niet gelukt’

Het blijkt volgens Luuk uit de statistieken. “Als je naar de cijfers kijkt en de statistieken van haar Instagram, is Maxime Meiland bezig met een daling. Het staat in het rood, wordt er dan gezegd. Er hangt natuurlijk ook een naar, vervelend sfeertje omheen nu met de rechtszaak. Dat is misschien iets minder vrolijk om te volgen. Zou dat het kunnen zijn?”

Collega Rob Goossens denkt dat de smaadzaak – Maxime moet voor de rechter verschijnen vanwege een heftige misbruikbeschuldiging – haar geen goed doet. “Dat zal vast meespelen. Ik denk wel ook dat het Maxime sowieso niet is gelukt om los te breken van de populariteit van haar vader.”

Navelstreng

Eigenlijk hangt Maxime nog steeds aan de navelstreng, wil Rob zeggen. “Ze heeft dat programma met haar zus gedaan, over kinderkamers, en dat was niet de hit die Chateau Meiland is. Als zij veel kijkers heeft, dan kun je er eigenlijk donder op zeggen dat Martien Meiland ook wel ergens in het shot staat.”

Maxime is te afhankelijk, zegt hij. “Het begint een beetje dood te lopen, terwijl ze wel dat peperdure huis had gekocht met het idee van: die inkomsten komen allemaal wel, maar ik zie het niet zo heel positief meer voor haar in.”

Geen zwembad

Luuk vraagt zich af wat Maxime nu moet doen. “Wat zou je doen, als je haar was?”

Rob: “Ik zou in elk geval – en dat heeft ze al in gang gezet – dat dure huis verkopen en even normaal gaan doen.”

Luuk: “Gewoon een normaal huis.”

Rob: “Dan maar geen zwembad.”

Luuk: “Ja, haha, je moet toch wat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Maxime Meiland pr-matig heel dom handelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen