Angela de Jong vindt Luuk Ikink hypocriet inzake Theo Maassen

Angela de Jong vindt Luuk Ikink en zijn collega’s een beetje hypocriet inzake Theo Maassen. “Ik moest grinniken om het boter dat van de hoofden smolt onder de studiolampen.”

Angela de Jong en Luuk Ikink © SBS, RTL

Het blijft maar rommelen rondom Theo Maassen. En dat komt lang niet meer door de Privé, door zijn ex-minnares of door de appjes die op straat liggen, maar vooral door het simpele feit dat de cabaretier niet wil ontkennen dat hij schuldig is aan huiselijk geweld. Echt héél vreemd als je onschuldig bent, want daardoor verliest hij nu al zijn werk.

Gebroken neus

De sterren van RTL Boulevard vinden het een gotspe dat Theo’s nieuwe programmaserie nu is verplaatst van vrijdagavond prime time naar de late zaterdagavond. En daar is Angela de Jong het mee eens, schrijft ze in haar column in het AD. “Wat moeten wij als kijker denken van deze laffe tussenoplossing? Dat Theo zijn vrouw een béétje slaat?”

Het gaat echt nergens over, vindt Angela. “Hij beukt te hard voor een plekje op de vrijdag, maar op zaterdagavond kan een gebroken neus nog net omdat het anders zo jammer is van het geld dat het programma heeft gekost?”

Idioot gedraai

Angela vindt het begrijpelijk dat ze bij RTL Boulevard hartelijk moesten lachen om dit ‘idiote gedraai’. “Ze riepen stoer dat het programma weggegooid had moeten worden.”

Ondertussen zijn Aran Bade, Luuk Ikink en hun collega’s hartstikke hypocriet, vindt de AD-diva. “Ik moest op mijn beurt grinniken om het boter dat van de hoofden smolt onder de studiolampen. Want laat diezelfde RTL nou net deze maand heel prominent een theatershow van de omstreden Theo Maassen op Videoland hebben gezet.”

En daarmee staat er nu een héle collectie Theo Maassen op RTL’s Videoland…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL Boulevard vindt dat Theo Maassen van de buis moet, maar pakt wel met hem uit op Videoland. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen