Youp van ’t Hek: ‘Waylon rijdt Porsche om pikkie te compenseren’

Youp van ’t Hek denkt dat Waylon in een gouden Porsche rijdt om zijn veelbesproken weigerstaaf te compenseren. “Mannen met snelle Porsches hebben allemaal een klein hulpeloos pikkie.”

Waylon © NPO

Waylon heeft het hele land verrast met zijn intieme onthulling dat zijn jongeheer niet altijd meer naar behoren functioneert. Hij noemde dat in het programma Boerderij Van Dorst als reden voor het vreemdgaan van zijn vriendin Bibi Breijman. Cabaretier Youp van ’t Hek moet er behoorlijk om gniffelen.

Hulpeloos pikkie

Vanwege alle berichtgeving in de showmedia heeft Youp het programma van Raven van Dorst even teruggekeken en hij vindt het begin van de aflevering al veelzeggend. Dan komt Waylon namelijk aanrijden in zijn gouden Porsche. “Waar een heleboel lawaai uitkwam”, aldus de komediant in de VARAgids.

Hij vervolgt: “Ik vond vooral de kleur van de Porsche een bijzondere keuze en moest onmiddellijk denken aan een vriend van mij, die al decennia volhoudt dat mannen met snelle Porsches allemaal een klein hulpeloos pikkie hebben.”

Compensatieauto

Hoe die vriend de Porsche omschrijft? “Volgens hem is het een zogenaamde compensatieauto. Daarom glimlach ik altijd als ik op de snelweg door een brullende sportauto wordt ingehaald.”

En om Waylon die in zo’n ding rijdt dus. Youp vindt het maar een flinke ontboezeming van Waylon. “Mijn gedachten gingen onmiddellijk uit naar zijn geliefde. Wat zou zij hiervan vinden?”

Fragment

Waylon komt aanrijden in zijn Porsche:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen