Daphne Deckers blundert op rode loper: ‘Je ziet haar oksels!’

Daphne Deckers krijgt felle kritiek op de knalroze jurk waarmee ze op een rode loper verscheen. Volgens couturier Paul Schulten is die jurk nog best prima, máár: “Je kijkt recht in haar oksels!”

Daphne Deckers © Instagram

De 54-jarige Daphne Deckers ging onlangs, samen met haar dochter, naar de première van een of andere film. Ze droeg een knalroze jurk (zie onderstaand filmpje) die nu in de Story wordt becommentarieerd door couturier Paul Schulten. Wat blijkt? Hij is niet onverdeeld enthousiast.

Blote oksel

Paul vindt het een ‘prachtige roze avondjurk met cape’, maar er zit wel een zwart randje aan. “Deze lijn kennen we van de Libanese modeontwerper Elie Saab. De halslijn is ook fraai, maar minder mooi vind ik dat je naar een oksel kijkt.”

Een blote oksel is gewoon niet echt fris op de rode loper, vindt Paul. “Dat is onflatteus. Het armsgat is te hoog. Verder is het een beeldige creatie, gemaakt van schitterend materiaal.”

Blote voeten

Niet alleen Daphne’s blote oksels zijn zichtbaar, maar ook haar blote voeten. Niet charmant, vindt Paul. “Open schoentjes onder een lange galajurk vind ik altijd lastig. Het lijkt vaak net alsof je op blote voeten loopt of, in dit geval, op badslippers. Gesloten neuzen is echt beter. Bovendien heeft ze een te donkere kleur nagellak gekozen.”

Paul zal zich ongetwijfeld afvragen of Daphne niet gewoon even in de spiegel had kunnen kijken voordat ze naar die première ging. Is er nog wat? Ja, haar lippen glimmen te veel en ze houdt haar iPhone in haar hand. “Die had van mij in het tasje gemogen.”

Filmpje

De knalroze jurk van Daphne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Daphne Deckers terug als presentatrice van RTL Boulevard: ja of nee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen