Leontine Ruiters en nieuwe lover op de foto, groot op Story-cover

Leontine Ruiters en haar nieuwe lover John Huiberts zijn voor het eerst samen gefotografeerd. Paparazzo Edwin Smulders van de Story heeft de twee op Ibiza op de gevoelige plaat vastgelegd.

John Huiberts, Marco en Leontine Borsato © YouTube, Instagram

Het is definitief over en uit tussen Leontine Ruiters en haar ex-geliefde Marco Borsato. Ze heeft nu een nieuwe multimiljonair aan de haak geslagen: John Huibers. En de Story heeft de primeur van de eerste foto’s samen. ‘Zó verliefd is Leontine! Dolgelukkig met John tijdens romantische vakantie op Ibiza’, staat vandaag op de cover.

Gespot op Ibiza

Er staan maar liefst veertien (!) foto’s van Leontine en John in de nieuwste editie van Story. “John kan niet anders dan breeduit lachen als Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s komt maken in de haven van het Spaanse eiland Ibiza”, schrijft hoofdredacteur Guido den Aantrekker in het blad.

Hij vervolgt: “Dat John een gelukkig man is met mooie Leontine aan zijn zijde, konden zelfs omstanders op een afstand van een paar honderd meter zien! Nadat Story de twee al gefotografeerd had op het vliegveld, maakte het verliefde paar ook later in de haven geen geheim meer van hun romance.”

Formentera

Leontine en John zijn onder meer naar het naastgelegen eiland Formentera gevaren. “Hoewel Leontine en John benadrukken dat hun relatie zich nog in een pril stadium bevindt, bewijzen de Story-foto’s onomstotelijk dat er feitelijk geen houden meer aan is!”

De twee gingen al eerder met elkaar op reis naar Antwerpen, maar nu laten ze volgens de Story ‘zichtbaar alle remmen los op Ibiza’. “Wie alleen al kijkt naar de foto’s waarop Leontine met een gelukzalige blik tegen het sterke lichaam van John aanleunt, kan maar één conclusie trekken: Leontine is tot over haar oren verliefd!”

Story-cover

De cover van de nieuwe Story, die vanaf vandaag in de winkels ligt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters en nieuwe lover zijn uitgebreid gefotografeerd op meerdere plekken op Ibiza. Betrapt op afgesproken werk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen