‘Marco Borsato heel erg blij met nieuwe steenrijke lover Leontine’

Marco Borsato is heel erg blij dat zijn ex-geliefde Leontine Ruiters weer verliefd is, zegt haar bestie Anouk Smulders. “Ze heeft het met hem besproken en iedereen is er heel erg blij mee.”

Anouk Smulders en Marco Borsato © SBS 6, Instagram

Leontine Ruiters heeft na het stuklopen van haar huwelijk met Marco Borsato een nieuwe vent aan de haak geslagen, die heel toevallig óók multimiljonair is: John Huiberts. Maar wat vindt Marco hier eigenlijk van? Borsato-bestie Anouk Smulders liet zich er gisteren over uit aan de desk van het programma Shownieuws.

Blij voor Leontine

Volgens Anouk is iedereen heel erg blij voor Leontine. “Ik heb haar vandaag gesproken en ze zei: ‘Ik heb dit met mijn kinderen besproken, ik heb dit met Marco gesproken.’ Iedereen is – voor zover je kan spreken van blijheid – voor haar in elk geval heel blij. Ik vond het heel mooi dat ze zei: ‘Het is heel erg fijn om weer geluk te voelen.’”

Ook Anouk is heel erg blij voor haar vriendin. “Het is heel pril, ze zijn gezellige dingen aan het doen samen. Ze hebben afgelopen weekend een blind date gehad in Antwerpen, maar zijn al meerdere keren met elkaar gaan eten.”

Goed op gereageerd

Leontine is echt heel erg gelukkig, merkt Anouk. “Ze is ontzettend aan het genieten, het is heel leuk en ze is ook blij dat er door de kinderen heel goed op gereageerd is en ook door Marco, maar ze benadrukt dat het heel pril is en dat ze in alle rust proberen om te kijken waar dit naartoe gaat in de toekomst.”

Collega Tooske Ragas: “Leuk voor ze.”

Golddigger

Veel mensen roepen dat Leontine een golddigger is. Daar is Privé-baas Evert Santegoeds het niet mee eens. “Wat je nu allemaal weer leest, dat ze een golddigger zou zijn… Dat geloof ik helemaal niet, maar zij verkeert natuurlijk in kringen waar je nogal eens een miljonair tegen het lijf loopt en als het dan klikt, dan kan ik me dat goed voorstellen.”

De bladenmaker vervolgt in zijn podcast Strikt Privé: “Hij heeft geen houten been, één arm en een papegaai op zijn schouder. Een Amsterdamse uitdrukking is: hij heeft niet onder lijn 4 gelegen. Hij ziet er goed uit, hij is hartstikke leuk, hij heeft een huis op Ibiza waar zij van houdt, hij heeft een boot net als Willem-Alexander.”

140 miljoen euro

Dat zijn allemaal leuke dingen, legt Evert uit. “Ik kan me voorstellen: als het klikt en het is wederzijds, dan ga je er vol voor. Daar zit geen golddigger-randje bij. Dat heb je nou eenmaal in die kringen.”

Tot slot: denkt Evert dat Leontine en haar nieuwe lover gaan trouwen? “Ik zou het haar aanraden. Die man is goed voor 140 miljoen, dus ik zou zeggen: in gemeenschap van goederen en ervoor gaan, meid!”

Lekker consistent verhaal.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen