Frank Jansen lijdt onder gasprijzen: ‘Moet drie huizen verwarmen’

Frank Jansen heeft veel meer last van de stijgende energieprijzen dan de gemiddelde Nederlander. “Ik maak me enorme zorgen, want ik heb een paar huizen, dus ik word aan alle kanten gepiepeld.”

Frank Jansen © William Rutten

Steeds meer mensen in Nederland kunnen de eindjes niet meer aan elkaar vastknopen vanwege de extreem gestegen energieprijzen. Dat is ontzettend vervelend, maar BN’ers hebben het ook niet makkelijk. Frank Jansen wijst erop dat hij bovengemiddeld veel last heeft van de energiecrisis. Hij heeft namelijk drie huizen.

Drie huizen

Frank maakt zich verschrikkelijk veel zorgen. “Ik maak me enórme zorgen, want ik heb een paar huizen, dus ik word aan alle kanten gepiepeld. Ik heb het hier over drie grote panden, dus ik maak me echt zorgen”, vertelt hij in de Weekend.

Er is een kans dat Frank veel minder geld overhoudt voor zijn reisjes en luxediners. “Nee, ik weet niet hoe hoog die rekeningen zijn, want ik steek mijn kop in het zand. Als ik in Nederland ben, zal ik het wel merken. Wat ik wel weet, is dat het me meer gaat kosten en dat er minder op mijn rekening overblijft om andere dingen te doen.”

Hartstikke duur

Het is ontzettend balen dat je gedwongen wordt om wat soberder te leven, vindt Frank. “Dat is het vervelende en ook heel zielig voor iedereen overigens.”

In welke van zijn drie huizen verblijft hij nu? “Momenteel leef ik meer in Frankrijk, en daar is het net zo. Ik leef hier alleen op elektriciteit, maar dat is hartstikke duur.”

Besparen

Gelukkig is zijn leven er door de scheiding met Rogier Smit wel goedkoper op geworden, zegt Frank. “Hoe ik bespaar? Ik had een heel dure gast bij me wonen, maar die is verdwenen, haha! Daarmee bedoel ik Rogier, die was duur in het gebruik.”

Tot slot: “Het is jammer, maar helaas moeten we er allemaal aan geloven. Overigens denk ik dat de echte klap nog komt, voor iedereen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met Frank Jansen, die veel geld kwijt is aan het verwarmen van zijn drie huizen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen