Frank Jansen: ‘Of ik zou treuren om zelfdoding Rogier Smit? Néé!’

Frank Jansen laat zich ongelooflijk gevoelloos uit over zijn ex-man Rogier Smit, met wie hij vlak na hun overstap naar RTL 4 in een vechtscheiding belandde. “Het raakt me niet meer.”

Frank Jansen en Rogier Smit © SBS

De tamelijk hysterische realityster Rogier Smit (foto: rechts) is behoorlijk aan lager wal geraakt. Hij plaatste onlangs een nogal cryptische story op Instagram waarin hij min of meer aangaf een einde aan zijn leven te maken. “The end… R.I.P. Rogier Smit. Tot ziens”, stond erin. Het is nog altijd onduidelijk wat hij daar precies mee bedoelde.

Geen zin meer

Maakt zijn ex-man Frank Jansen zich zorgen? Nee, antwoordt hij in de Weekend. “Ik heb geen idee, ik heb Rogiers 06-nummer al langere tijd geblokkeerd. Hij heeft sinds kort een nieuw nummer, maar ook dat ga ik blokkeren. Toen ik dat bericht kreeg, dacht ik: ja, dág! Ik wil niks meer van hem horen, ik heb geen zin meer in al die onzin van ‘m.”

Hij vervolgt: “Het is heel raar dat je iemand zeventien jaar lang als partner hebt gehad, maar nu zo haat. Ik kan me dat nog steeds niet voorstellen. Ik snap het zelf niet, maar kennelijk hoort dat bij het leven.”

Zwaar depressief

Frank vindt het verwerpelijk dat Rogier zoiets op de socials gooit. “Dat is vreselijk. Ook heel onaardig, want hij zet iedereen daarmee op het verkeerde been. Als er op een dag wel iets met hem gebeurt, zal iedereen denken: het zal wel niet zo zijn. Maar het zou me niets verbazen als hij voor de dood kiest. Omdat hij natuurlijk zwaar depressief is.”

Is hij niet doodsbang dat Rogier zichzelf écht wat aandoet? Nee, hij zal naar eigen zeggen niet treuren als hij hoort dat z’n ex echt dood is. “Nee, dat doet me niks”, klinkt het resoluut. “Ik zal dan alleen denken: wat jammer dat hij niet heeft ingezien dat er een andere manier van leven mogelijk is. Dat zou ik dan wél hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de uitspraken van Frank Jansen te ver gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen