Henny Huisman: ‘Haal Nick & Simon weg uit Madame Tussauds!’

Henny Huisman vindt dat Nick & Simon allebei uit Madame Tussauds gezet moeten worden. “Ik zou ze allebei weghalen met al die vervelende verhalen over hen”, zegt hij resoluut.

Henny Huisman, Nick Schilder en Simon Keizer © William Rutten

Nick Schilder en Simon Keizer zijn aan het begin van de maand uit elkaar gehaald door het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, omdat het muzikale duo ophoudt te bestaan. Dit besluit gaat voormalig tv-coryfee Henny Huisman echter niet ver genoeg. Hij vindt dat beide heren helemaal moeten verdwijnen uit het museum.

‘Ze moeten eruit!’

Henny vindt dat er in een museum als Madame Tussauds geen ruimte moet zijn voor dit soort mannen, die naar verluidt knallende ruzie met elkaar hebben. “Ja. Ik zou ze allebei weghalen met al die vervelende verhalen over hen. Ik geef ze als solozangers weinig kans”, zegt hij in weekblad Story.

Het lijkt erop dat Henny wijst op de verhalen over hun vermeende ruzie én de geruchten over Simons privéleven. De zanger zou vreemdgaan bij het leven, iets waar hij zelf niet inhoudelijk op wil reageren.

Felle mening

De felle mening van Henny is kort maar krachtig. Hij houdt het bij deze twee volzinnen, die hij uitspreekt als onderdeel van het Story-prominentenpanel. In datzelfde panel is verder niemand het met Henny eens, al vindt Tineke de Nooij het wel goed dat Nick & Simon uit elkaar zijn gehaald.

Tineke: “Ja. Het is terecht dat ze nu niet meer naast elkaar staan. Vooral omdat ze zelf hebben aangegeven solo verder te gaan.”

Wat vindt Bobbi?

Tot slot: wat vindt Bobbi Eden ervan? Zij is vooral ergens anders benieuwd naar. “Interessanter is wie er straks blijft staan, gezien een plek daar gemeten wordt aan je populariteit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen