Nick & Simon niet meer naast elkaar in Madame Tussauds: ‘Heftig’

Nick & Simon zijn uit elkaar gehaald door het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam. “Aan het begin van het jaar zaten ze nog in een Volendams decor, met een meeuwtje erbij.”

Nick & Simon © Khalid & Sophie

Annefleur Schipper, podcastmaker en deskundige op het gebied van wassen beelden, is zich gisteren een hoedje geschrokken tijdens haar bezoek aan Madame Tussauds. Nick & Simon zijn namelijk uit elkaar gehaald, vertelt ze aan de talkshowtafel van Khalid & Sophie. “Aan het begin van het jaar zaten ze nog gezellig naast elkaar.”

Nick & Simon gescheiden

De breuk tussen Nick & Simon leidt gelijk tot een volksverhuizing in Madame Tussauds. Annefleur liet gisteren in de talkshow eerst een foto zien van eerder dit jaar. “Dit was begin dit jaar, hè? Zaten ze gezellig in Volendam, een meeuwtje erbij. Toen was geluk nog heel gewoon. Ik ben vanmorgen even teruggegaan om te kijken hoe het nu is.”

En hoe is het nu? “Ik was toch wel benieuwd of ze nog zo gezellig zitten. Ik voel me opeens een soort wassenbeedenjuicechannel ofzo, maar goed, ik kwam toen dit tegen: toch wel een grote verandering. Helaas zijn ze daar gescheiden.”

‘Tussauds steunt Nick’

Het is opvallend dat zo’n museum daar zo snel op inspringt, vindt Annefleur. “Wat ik daar grappig aan vind is dat dit dus recent nieuws is en hier blijkbaar een hele kamer van medewerkers over heeft zitten debatteren, van: wie moet weg en waarom? Er is dus heel duidelijk een kant gekozen, omdat Simon er helaas niet meer bij is.”

Waar is Simon dan gebleven? “Hij is niet in reparatie. Ik liep even verder, zoals je doet in een museum, en toen kwam ik bij de showbizzhoek en daar kwam ik een prachtige talkshowstudio tegen. En wie zit daar? Humberto met autocue en al. En wie was er bij hem te gast? Hoppakee!”

Niet bij Eva

Wat raar. Waarom hebben ze Simon dan niet bij het wassen beeld van Eva Jinek gezet? “Die is er niet. Humberto is de enige talkshowfiguur daar.”

Madame Tussauds is elke dag open van tien uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds.

Simon

De huidige plek van Simon:

Fragment

Het fragment uit Khalid & Sophie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u überhaupt dat Nick & Simon terecht zijn gekomen in Madame Tussauds?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen