Charles Groenhuijsen begrijpt dat Simon Keizer zwijgt over roddels

Charles Groenhuijsen vindt het heel erg begrijpelijk dat Simon Keizer niets wil zeggen over de hardnekkige geruchten over vreemdgaan. “Dat soort vragen zijn bij mij ook off limits.”

Charles Groenhuijsen en Simon Keizer © NPO, RTL

Het begint inmiddels een beetje te vervelen, maar ze zorgden tot een paar weken nog voor de smeuïgste juice van het land: Nick & Simon. Voordat ze hun breuk aankondigden gingen er al weken geruchten over het vermeende vreemdgaan van Simon Keizer. Om die reden zou Nick Schilder niet meer met hem geassocieerd willen worden.

Charles begrijpt Simon

Nick & Simon hebben zich inmiddels uitgelaten over de verhoudingen tussen hen als duo, maar aan zijn vermeende vreemdgaan heeft Simon geen letter gewijd. “Ik heb een tijdje geleden al besloten om me af te sluiten voor allerlei negativiteit. Geen aandacht aan te besteden. Dit schaar ik daaronder, dus: geen aandacht”, zei hij bij Jinek.

Heel goed, vindt Op1-presentator Charles Groenhuijsen dat. Hij zegt in Weekend: “Bij mij gaat het ook maar tot een bepaalde grens. Die ligt bij mijn echte privéleven. Zoals wat bij Nick & Simon speelt, dat er geruchten gaan en men zich afvraagt: gaat Simon vreemd? Mij mag je het vragen hoor, of ik dat doe, maar je krijgt er geen antwoord op.”

‘Off limits’

Als Eva aan Charles zou vragen of hij wel eens vreemdgaat, dan krijgt ze nul op rekest. “Dat soort dingen zijn voor mij off limits. Verboden terrein.”

Over Eva gesproken: is Charles niet ontzettend jaloers dat hij maar één dag per week op tv mag bij Op1 en Eva elke dag op zender is? Nee. “Ik zou het niet fulltime willen doen, vijf dagen in de week, zoals Eva Jinek dat doet. Maar die verdient ook iets meer dan ik, haha.”

Vaker in Op1

Charles vindt één dag per week overigens wel vrij weinig. “Ik ben 68, je moet op deze leeftijd je plaats kennen. Ik zou het qua tempo twee of drie keer per week kunnen doen, maar dat gaat gewoon niet gebeuren, vanwege de omroeppolitiek.”

“Maar ik heb het bij Omroep Max ontzettend naar mijn zin. Mensen van mijn leeftijd, boven de 65, die dit soort dingen kunnen doen, dat is hartstikke mooi.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Charles Groenhuijsen wil geen Nick & Simon-achtige vragen. Is er überhaupt iemand geïnteresseerd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen