Willie Wartaal wil alleen op televisie voor minstens 15.000 euro

Rapper Willie Wartaal, bekend van het groepje De Jeugd van Tegenwoordig, kiest er bewust voor om niet meer zo vaak op televisie te verschijnen. “Ik wil echt minstens 15.000 euro.”

Willie Wartaal © SBS

Willie Wartaal verschijnt tegenwoordig nauwelijks nog op televisie. Zelf beweert de rapper dat dat zijn eigen keuze is. Hij heeft naar eigen zeggen helemaal niet zo’n zin meer om in allerlei BN’er-programma’s op te draven. “Ja. Ik snap niet waarom ik aan een dom spel moet meedoen”, zegt hij in gesprek met Veronica Superguide.

15.000 euro

Om hem in een programma te krijgen moet een tv-producent minstens 15.000 euro op tafel leggen. “Het is alleen leuk als het echt lucratief is, zeg vanaf 15.000 euro.”

Onder dat bedrag hoeven ze Willie niet te bellen. “Ik doe liever mijn eigen dingen: ik ga het theater in, ik ben bezig met solomuziek, volgend jaar komt er met De Jeugd een nieuw album aan en ik ben een soort van soapserie aan het maken.”

Eigen soapserie

Een eigen soapserie? Daar is nog helemaal niets over bekend. “Het gaat over mij en m’n gezin, maar dan in een ander universum. Ik merk dat mensen het concept van een donker gezin in een soap gek vinden, want dat zie je bijna nooit.”

Hij vervolgt: “Maar wij hebben ook gezinnen en een gezinsleven, dus dat ga ik laten zien. Het komt op tv of online, dat zijn we allemaal nog aan het uitzoeken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Willie Wartaal 15.000 euro per tv-optreden waard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen