André Hazes jr. op sterfdag vader naar Porsche-dealer: ‘Onhandig’

André Hazes jr. krijgt kritiek omdat hij op de sterfdag van zijn vader een gloednieuwe Porsche heeft opgehaald. “Het is best een onhandige dag om zoiets te gaan doen”, vindt collega-BN’er Patty Brard.

André Hazes jr. © Instagram

Het is in de Hazes-familie een goed gebruik om ieder jaar middels een Instagram-berichtje even stil te staan bij de sterfdag van wijlen André Hazes. Zijn weduwe Rachel en dochter Roxeanne deden dat gisteren wel, maar zoon André jr. deed dat tot verbazing van velen níet. Waar hij dan wel druk mee was? Het ophalen van een gloednieuwe Porsche.

André in een Porsche

Een Porsche-dealer in het zuiden van het land plaatste gisteren trots de foto’s van klant André. “Met veel plezier mochten wij André Hazes vandaag verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven. Wij feliciteren Andre met zijn nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo. Sportief, veilig en comfortabel naar al je aankomende shows!”

BN’ers laten daaronder massaal van zich horen. “🔥”, zegt Rolf Sanchez bijvoorbeeld. Mark Labrand typt zelfs twee vlammetjes: “🔥🔥” Sharon Doorson klapt in haar handen: “👏🏽👏🏽” En ook Frans Bauer is van de partij: “Gave bak.”

‘Heel erg frappant’

Patty Brard vindt het raar dat André wel tijd heeft om een Porsche op te halen, maar niet om zijn vader te herdenken. “André heeft vandaag niks gepost. Dat vind ik best wel frappant, want toen er laatst wat mot was tussen moeder Rachel en Roxeanne postte hij wél wat op Instagram voor het eerst. Nu heeft hij niets van zichzelf laten horen.”

Ze vervolgt in de uitzending van Shownieuws: “Het frappante is wel dat er dus een post is van een autodealer in Oorschot, die André heeft getagd, omdat hij zijn nieuwe Porsche op kwam halen. Die had heel andere dingen aan zijn hoofd. Die werd getagd door die autodealer, dus het verscheen ook op zijn Insta.”

Onhandige dag

Eigenlijk moet André hier beter op letten, vindt Patty. “Hij kan er natuurlijk niets aan doen dat die mensen bij het garagebedrijf niet weten dat het de sterfdag van z’n vader is, maar goed… Het was best een onhandige dag om zoiets te gaan doen.”

Ze vervolgt: “Waar ik wel heel erg om moet lachen is dat onder die post van die dealer een stoot BN’ers ineens zegt: ‘Wat leuk!’ Die willen natuurlijk ook allemaal een deal, want je begrijpt: dit is natuurlijk een sponsordeal. Mark Labrand, Rolf Sanchez, Sharon Doorson, Frans Bauer! Willen jullie ook allemaal een Porsche? Ze reageren allemaal!”

270 duizend euro

Hoeveel is die Porsche eigenlijk waard? “De prijs daarvan ligt ergens tussen de 127 duizend en 270 duizend euro.”

De bewuste post:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Al die BN'ers die opzichtig hengelen naar óók een Porsche-sponsordeal: triest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen