Juicekanaal neemt tv-hit Goede Tijden Slechte Tijden onder de loep

De tijd van onbezorgdheid is voorbij voor de RTL 4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Althans, dat stelt het populaire juicekanaal Juice Channel. “We zijn bezig met een serieus onderzoek.”

Goede Tijden Slechte Tijden © RTL

BN’ers en tv-makers liggen meer dan ooit onder de loep. Ze kunnen zich geen enkele misstap meer veroorloven, want vroeg of laat komt alles op straat te liggen. Kennelijk zijn er nu ook al geruchten dat er zich iets af zou spelen achter de schermen van Goede Tijden Slechte Tijden, want het juicekanaal Juice Channel stelt nu een onderzoek in.

GTST onder de loep

De juicekanalen gaven het voorzetje voor Tim Hofman om de deksel van de Voice-doofpot te lichten, dus geheel ongevaarlijk zijn deze brutale showmedia niet.

Wat is er precies aan de hand met GTST? “Voor een onderzoek zijn wij op zoek naar dames die de afgelopen jaren gewerkt of stage gelopen hebben achter de schermen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Wij hebben namelijk het een en ander gehoord over een productiemedewerker”, aldus Juice Channel.

Op zoek naar ervaringen

Juice Channel is nu op zoek naar mensen die hier eventueel informatie over hebben. “Wij zijn benieuwd of we daar nog meer ervaringen over binnen krijgen. Weet dat we je volledig anoniem houden en discreet omgaan met de info die jij ons geeft! Slide in the dm.”

Dan laat het kanaal onheilspellend weten: “De tijd van onbezorgdheid is voorbij.”

Meer duidelijkheid

Veel schandalen in de tv-wereld beginnen met mensen die anoniem hun verhaal doen, uit angst voor de machtige partijen in de mediawereld.

Als er werkelijk iets speelt bij GTST dan wordt er binnenkort ongetwijfeld meer duidelijk over deze mysterieuze post van het juicekanaal.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er ruimte is voor een tweede soapserie in Nederland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen