Sarah van Soelen dreigt met stappen na pittige prostitutiegeruchten

Sarah van Soelen, bekend als de gedumpte ex-vriendin van André Hazes jr., dreigt stappen te nemen als juicekanalen doorgaan met het verspreiden van pittige prostitutiegeruchten.

Sarah van Soelen © Instagram

Hazes-ex Sarah van Soelen is he-le-maal over haar toeren. Het juicekanaal Reality FBI verspreidde eerder deze week het gerucht dat ze aan de slag zou gaan als escortdame in Dubai. Ze ontkende dat stellig (‘stelletje zieke mensen!’) en de roddel werd verwijderd, maar nu krijgt het allemaal plotseling een staartje.

Sarah in saunaclub?

Sarah beweert namelijk dat er achter de schermen nog steeds gewerkt wordt om haar in een kwaad daglicht te stellen. “Lieve volgers, ik krijg vanochtend een telefoontje van een vriend van mij. Helaas proberen sommige mensen mij nog steeds in een kwaad daglicht te zetten”, laat ze weten in haar stories op Instagram.

Ze vervolgt: “Die vriend is dus gebeld door een juice channel waarin ze suggereren dat ik als prostituee werk in zijn Saunaclub Le Grand. Waarop die vriend dus zegt dat dat pertinent niet waar is en onzin is.”

‘Diep triest!’

Dat gaat er niet in bij dat juicekanaal, aldus Sarah. “Daar neemt het juice channel geen genoegen mee, dus ze bieden hem geld aan om te kijken of hij het spelletje mee wil spelen! Ze vertellen hem zelfs dat ze dit wel vaker doen, mensen tegen betaling laten liegen. Diep, diep triest.”

Wat heeft Sarah met die ondeugende saunaclub te maken? “Ik heb op 26 januari 2022 één story gedeeld waar op zijn nieuwe Saunaclub Le Grand te zien is. Na het etentje, wat we overigens wel vaker doen als vrienden, heeft hij mij de saunaclub laten zien die toen nog in aanbouw was! Dat was dus de eerste en laatste keer dat ik daar geweest ben!”

‘Ben geen prostituee!’

Het is niet zo dat ze daar nu werkt, aldus Sarah. “Nu is het verhaal dus dat ik daar werk als prostituee! Ik heb zeker niks tegen prostituees, mensen moeten zelf weten hoe zij hun geld willen verdienen, maar kan jullie vertellen dat dit verhaal klinkklare onzin is en dat dit verhaal naar het rijk der fabelen verwezen kan worden.”

Ze vervolgt: “Ik merk aan mezelf dat het pijn doet dat sommige mensen mij zo neer willen zetten, en dat de leugens steeds erger worden! Verder wil ik nogmaals zeggen dat ik niet in de prostitutie zit of mezelf als gezelschapsdame ergens in laat vliegen. Het moet nu maar eens ophouden! En dat mensen zelfs betaald worden om te liegen gaat mij echt te ver!”

Verdere stappen

Sarah dreigt met stappen. “Ik ben erg verdrietig en ontdaan van dit nieuws, ook omdat ik mezelf moet gaan verantwoorden tegenover jullie! Hoop ook dat het allemaal duidelijk is voor jullie (juice channels). Zo niet, dan ben ik echt genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen!”

Reality FBI zegt zich hier niet in te herkennen. “Betalen om te liegen? Heel benieuwd wie dit dan is.”

En het juicekanaal Juice Channel: “Wij weten zelf niet om welk kanaal dit gaat, wel willen we even gezegd hebben dat wij dit niet zijn. Afgelopen week (…) kregen wij ook al een vraag over Sarah en het verhaal dat ze een gezelschapsdame zou gaan worden in Dubai. Toen hebben wij ook al gezegd dat dit onzin is.”

Liegt Sarah?

Het zou Juice Channel overigens niet verbazen als Sarah dit verhaal over juicekanalen gewoon uit haar duim zuigt. Een spion van het kanaal zegt: “Verzint ze het niet gewoon zelf? Ze weet dat veel mensen ‘juicekanalen’ niet altijd leuk vinden, dus ze kan nu mensen alles wijsmaken. Wie wil er nu geld uitgeven om meer te weten van Soelen haar leven?”

Daarop merkt het juicekanaal op: “Dit krijgen we nu ook heel vaak binnen. En kan ook nog een optie zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen stelt dat juicekanalen geld bieden aan intimi van BN'ers om te liegen. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen