Linda de Mol betrapt door Story: ‘Jeroen Rietbergen weer thuis’

Het gerucht dat Linda de Mol weer terug is in de armen van Jeroen Rietbergen lijkt inderdaad waar. Ze zijn betrapt door Story, die met meerdere buurtbewoners heeft gesproken. “Hij is weer thuis.”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL Boulevard

Het is Yvonne Coldeweijer die het gerucht een maand geleden de wereld in slingerde. Volgens haar zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer terug bij elkaar, ondanks zijn vulgaire gedrag als bandleider van The Voice of Holland. Aanvankelijk wilde de manager van Linda niet ontkennen, maar een dag later deed ze dat alsnog.

‘Bizar, maar waar’

De Story stelt nu dat Linda en haar manager een beetje aan het jokkebrokken zijn. Het tijdschrift heeft met diverse buren en intimi van de SBS 6-ster gesproken en is er dermate van overtuigd dat ze weer verder wil met ‘vieze Jeroentje’ dat het de cover van de nieuwste editie heeft gehaald. ‘Linda de Mol VERGEEFT haar Jeroen en wil hem terug!’, staat daarop.

Linda mag nog zo hard ontkennen, maar in haar miljonairsbuurt Crailo weten ze wel beter. “Het is bizar, maar waar”, zegt een ‘goede bekende’ in het blad. “Iedereen in het Gooi is verbijsterd. (…) Niemand kan er met zijn pet bij. Eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt. Maar ze zien elkaar geregeld.”

Nooit weggeweest

Buurtbewoners zien Jeroen weer om de haverklap in- en uitfietsen bij zijn steenrijke geliefde Linda. “Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest”, verklaart een buurman aan Story.

Yvonne adviseerde Linda vorige maand al om zélf de regie te pakken voordat andere mensen loslippig worden, wat nu lijkt te gebeuren. “Weet je, I don’t know, vroeg of laat, Lin, gaan we er toch wel achterkomen. Ik weet niet hoelang je zoiets kan verbergen”, zei de juicekoningin.

Affaire met Ilse

Juist nu Linda en Jeroen het weer met elkaar lijken te proberen, heeft Yvonne ook nog eens het gerucht naar buiten gebracht dat hij het bed in is gedoken met Ilse DeLange, die letterlijk bij Linda om de hoek woont.

Een bekende van Linda vertelt in de Story: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.”

Story

Het smeuïge artikel over de vermeende liefdeshereniging tussen Linda en Jeroen, met daarin nóg meer uit de school klappende buren, kunt u vanaf vandaag lezen in de nieuwste editie van Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol lijkt Jeroen Rietbergen weer terug te willen. Gebrek aan zelfrespect?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen