Yvonne Coldeweijer reageert op ontkenning Linda de Mol

Linda de Mol ontkent alsnog dat ze weer een liefdespaar vormt met Jeroen Rietbergen, maar Yvonne Coldeweijer gelooft daar helemaal niets van. “Ja, hè, hè! Ze houden het nog geheim!”

Yvonne Coldeweijer en Linda de Mol © YouTube

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren op basis van een ‘zeer goede bron’ naar buiten gebracht dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer een liefdeskoppel met elkaar vormen. Het zou toch wel een beetje gênant zijn, aangezien Linda nog steeds tv-koningin wil spelen, terwijl híj inmiddels nationaal bekendstaat als Vieze Jeroentje.

Xenia ontkent niet

De redactie van RTL Boulevard heeft gisterenavond direct contact opgenomen met Xenia Kasper, de manager van Linda. Die reageerde wel, maar wilde het bericht over een liefdesreünie niet ontkennen.

Presentator Lex Uiting: “We hebben natuurlijk contact opgenomen met het management van Linda de Mol en zij laat ons weten dat ze dat ons niet kan bevestigen. Wij vroegen vervolgens verder: ‘Kun je het wel ontkennen?’, en daarop kwam daar weer geen enkele reactie.”

Alsnog ontkenning

Xenia pakt het allemaal lekker handig aan, want pas nadat de boel is ontploft komt ze vanmiddag via het ANP alsnóg met een ontkenning op de proppen. Tot zover de Duitse pünktlichkeit.

Het is een gelogen ontkenning, stelt Yvonne. Zij zegt: “Ja hè hè 😂. Zoals ik al zei houden ze het nog geheim want Lin weet niet hoe ze dit moet gaan brengen naar de buitenwereld.”

Schaamte

Schaamte speelt een grote rol, zei Yvonne gisteren al. “Linda en Vieze Jeroentje zich helemaal geen raad weten wat ze nou moeten doen. Linda is als de dood dat de mensen dit niet gaan begrijpen. (…) Weet je, I don’t know, vroeg of laat, Lin, gaan we er toch wel achterkomen.”

Jeroen rekende er vlak na het uitkomen van zijn wangedrag bij The Voice al op dat Linda vergevingsgezind zou zijn. Ze wist er volgens hem immers al van: “Bij mijn gezin en mijn werkgever ben ik al eerder diep door het stof gegaan.”

Strijkplank

Na het uitkomen van de Voice-rel is Jeroen een tijdje in therapie geweest in de Verenigde Staten. Medio mei werd hij gespot bij de HEMA in Bussum, namelijk om een strijkplank te kopen.

Als we Yvonne mogen geloven werkt dat ding dus als een tierelier en heeft Jeroen alle plooien inmiddels vakkundig gladgestreken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen