Yvonne Coldeweijer: ‘Vriend Linda de Mol ging vreemd met Ilse DeLange’

Yvonne Coldeweijer laat weer eens een flink bommetje vallen in showbizzland. Ze meldt zojuist dat Jeroen Rietbergen, de ex-vriend van Linda de Mol, is vreemdgegaan met Ilse DeLange.

Jeroen Rietbergen en Ilse DeLange © RTL

Ilse DeLange reageerde enorm geschrokken toen het misbruikschandaal rond The Voice of Holland aan het licht kwam. Een van de mannen die zich schuldig heeft gemaakt aan het grensoverschrijdend gedrag is Jeroen Rietbergen, tot begin dit jaar de geliefde van Linda de Mol, al gaat het gerucht dat de twee alweer samen zijn.

Geschokte Ilse

Het is ongelooflijk wat er is gebeurd, zei Ilse afgelopen mei nog. “Ik was totaal verbaasd en geschokt. Heel gek dat ik daar altijd met heel veel plezier heb gezeten. Ik vind het ook heel verdrietig dat wat op zich een fantastisch programma is zo ten onder gaat.”

Hopelijk kan het programma door zonder types als Jeroen, aldus Ilse. “Ik hoop dat op enig moment dat programma weer losgekoppeld kan worden van bepaalde individuen die misschien dit gedaan hebben.”

‘Ze sliepen samen!’

Yvonne Coldeweijer meldt nu aan haar ruim 600 duizend volgers dat Ilse met diezelfde Jeroen in bed heeft gelegen. “Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje en Ilse DeLange tijdens The Voice Kids het met elkaar hebben gedaan. En niet één keer, maar een hele s*xcapade.”

“Hoewel Vieze Jeroentje natuurlijk tegelijkertijd met Linda de Mol een relatie had, heeft Ilse inmiddels ook al twintig jaar een vriend… Weinig juicy details, maar vanwege de betrouwbaarheid van de spion moest ik het echt ff met jullie delen!”

‘In Linda’s Porsche’

Jeroen en Ilse zijn echt heel stout met elkaar geweest, weet Yvonne. “Een andere zweer betrouwbare spion dient zich aan en vertelt mij dat dit verhaal bij The Voice inderdaad al lang en breed bekend is.”

Het kwam bovendrijven tijdens het Voice-schandaal, vervolgt ze. “Maar omdat er hier geen sprake is van een ongelijke machtsverhouding, is het niet door media gebracht (die weten het schijnbaar ook 😂).”

“JUICY DETAIL: volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda. OMG.”

Linda boos?

Hoewel Linda’s altijd boze manager Xenia Kasper een hereniging ontkent, houdt Yvonne vol dat Linda en Jeroen weer samen zijn. Dat maakt het volgens de juicekoningin allemaal extra smeuïg. “Sinds Jeroentje daar weer thuis bij Lin op de bank zit; wat zou zij hiervan vinden? 🧃”

De kans is klein dat er een reactie komt vanuit Linda of Ilse, omdat ze daarmee alleen maar meer olie op dit geruchtenvuur zouden gooien.

Een saillant detail: Linda en Ilse wonen op steenworp afstand van elkaar.

The Voice Kids

Ilse bij The Voice Kids:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen