‘Koffermeisjes Miljoenenjacht mogen niet tegen Linda de Mol praten’

Linda de Mol wekt flink wat verbazing met het ontslaan van een acteur vanwege een vrolijke selfie. Toch zou dit niet op zichzelf staan. “De koffermeisjes van Miljoenenjacht mogen niet eens wat zeggen.”

Postcode Loterij Miljoenenjacht © Roy Beusker

Het is flink balen voor de jonge acteur Raphael Bouman uit Amsterdam. Hij had een leuk rolletje gescoord in de nieuwe dramaserie van Linda de Mol, maar toen hij een gezamenlijke selfie op zijn privé-Instagram plaatste, werd hij op staande voet ontslagen. Volgens juicekanaal Juice Channel staat dit incident niet op zichzelf.

Zwijgen tegen Linda

Juice Channel heeft naar eigen zeggen met drie dames gesproken die ‘koffermeisje’ zijn geweest in Linda’s programma Miljoenenjacht en ook zij hebben negatieve ervaringen. “Wij hebben drie dames gesproken die ‘koffermeisje’ zijn geweest bij Miljoenenjacht, en die staan er allemaal niet van te kijken dat deze jongen is ontslagen.”

Wat zeggen deze dames? “Ze vertellen aan ons namelijk alle drie hetzelfde verhaal. Ze geven aan dat er namelijk een aantal regels zijn tijdens opnamedagen. Er wordt continu vanuit productieleiders gehamerd dat je absoluut niet met Linda of tegen Linda mag praten. Je mag haar zelfs niet eens gedag zeggen.”

Niet op de foto

Wat gebeurt er als die meisjes wél hun mond opentrekken tegen Linda? “Doe je dit wel, dan ben je er de volgende opnamedag niet meer bij. Ook geven ze alle drie aan dat Linda pas ‘Linda’ is wanneer de camera’s aangaan.”

De tv-koningin heeft ook geen zin in foto’s met de dames. “Linda gaat nooit tijdens opnamedagen met ‘koffermeisjes’ op de foto. Dit doet ze alleen als het voor programmadoeleinden is.”

Diva

Linda heeft volgens een andere ingewijde behoorlijk last van sterallures: “Ook ervaring met d’r. Tijdens een feestje waar media aanwezig was had ze een assistente. Camera’s aan, dan praatte ze met iedereen; camera’s uit, dan praatte ze alleen met d’r assistente en die praatte dan vervolgens weer met degene die ernaast stond.”

Je kunt niet zomaar zelf tegen Linda gaan praten, aldus de bron. “Haarzelf aanspreken was een no go… Ook het feit dat d’r make-up telkens werd bijgewerkt tussen media door vond ik apart. Ik had voordat ik d’r ontmoette een positief beeld van d’r, daarna niet meer. Zo’n afknapper.”

Tweet

Een tweet:

Selfie

De bewuste selfie waardoor de jonge Raphael is ontslagen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol naast haar schoenen is gaan lopen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen