Selfie met Linda de Mol leidt tot ontslag: ‘Ik was gewoon dolblij’

Raphael Bouman, een jongeman uit Amsterdam die modellenwerk doet, is op staande voet ontslagen omdat hij een selfie met Linda de Mol op internet heeft geplaatst. “Ik was gewoon dolblij.”

Linda de Mol © RTL

Linda de Mol is weer aan het werk gegaan. Ze is bezig met de opnames van een tv-serie over, ironisch genoeg, de tv-wereld. Dat zal behoorlijk confronterend zijn voor Linda, want een serie over Hillywood is natuurlijk niet compleet zonder een almachtige miljardairsfamilie, nepotisme, seksueel wangedrag en een doofpotje hier en daar.

Ontslagen om selfie

Wat ook een leuke scène zou zijn voor Linda? Een figurant die op staande voet ontslagen wordt omdat hij een selfie neemt met een Hele Grote Tv-ster. O, wacht: dit is geen fictie. Raphael Bouman bevestigt de berichtgeving van weekblad Story dat hij op staande voet is ontslagen omdat hij twee selfies met Linda de Mol op Instagram heeft gezet.

Raphael plaatste dik een week geleden twee gezellige selfies met Linda op zijn privépagina op Instagram, die door slechts enkele honderden mensen gevolgd wordt. Een oplettende redacteur van RTL Boulevard heeft die gespot en ’s avonds zaten ze in het socialsrubriekje van Luuk Ikink. Nou, daar was Linda niet van gediend.

Onbenullige reden

Story meldt dat de knul niet meer welkom is op de set. “Omdat hij deze foto’s heeft gepubliceerd”, zegt een ingewijde in het blad. “Hij is er behoorlijk ondersteboven van. Onthutst, omdat hij dit nooit zo heeft bedoeld. Hij had de foto’s ook op zijn privé-account op Instagram geplaatst en niet op zijn modellen- en acteursaccount.”

Raphael bevestigt de berichtgeving. “Helaas klopt deze informatie. Ik ben ontslagen door de opdrachtgevers en ook nog eens om een onbenullige reden: voor het plaatsen van twee (wazige) foto’s op mijn privé-Insta-account. Uit enthousiasme en omdat ik dolblij was dat ik mee mag spelen in de serie”, zegt hij op Instagram.

‘Wordt steeds gekker!’

De volgers van Raphael reageren helemaal verbaasd op zijn plotselinge ontslag. “Vind dit zo flauw.. ik hoop dat je weer snel een betere job aangeboden krijgt! 🙏”, zegt Suzy.

Raimond: “Heel zielig gedrag Linda!”

Mascha: “Is Linda de koningin ofzo? Doos!”

Denise: “Jezus, het wordt steeds gekker…”

Claudia: “Walgelijkheid ten top. Waren De Mollen nog niet uitgekotst, dan doen ze zeker hun stinkende best.”

Selfie

De bewuste selfie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Linda de Mol deze knul heeft ontslagen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen