Famke Louise gaat autoverhuurder alsnog betalen na druk juicekanalen

Famke Louise heeft besloten om na vijf herinneringen alsnog de rekening van een autoverhuurbedrijf op Curaçao te betalen. De afgelopen week hebben juicekanalen flink wat druk op haar uitgeoefend.

Denzel Slager en Famke Louise © RTL

Het juicekanaal Juice Channel bracht afgelopen week een aantal verhalen naar buiten over rekeningen die niet betaald zijn door Famke Louise en haar vriend Denzel Slager. Eén daarvan was de rekening van een autoverhuurder op Curaçao, ondanks dat er al vijf herinneringen waren verstuurd. “Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog onze Maxi-Cosi gejat.”

Druk van juicekanalen

Famke heeft met deze misdraging de ergernis gewekt van juicekanalen, die zo ongeveer in het leven zijn geroepen om megalomane BN’ers met hun beide beentjes op de grond te zetten. De Vos, het autoverhuurbedrijf in kwestie, bevestigde gisteren nog aan Juice Channel dat er nog steeds niet betaald is.

De Vos had, ondanks de ontstane ophef, nog helemaal niets van de zangeres gehoord. “Nee, helemaal niks. We hebben wel inmiddels een incassobureau ingeschakeld. Dus wordt vervolgd. Ja, echt belachelijk.”

Famke buigt voor kritiek

Vlak daarna hebben Famke en Denzel gisteren toch maar contact opgenomen met De Vos. “Van de week wat nieuws online gekomen over een issue tussen ons en Famke en Denzel. Zojuist telefonisch contact gehad met Denzel. Hij heeft aangegeven dat hij eigenlijk helemaal niet op de hoogte was van de nog niet betaalde rekening”, aldus het bedrijf.

De autoverhuurder vervolgt in een story op Instagram: “Ook blijkt dat de Maxi-Cosi nog op Curaçao is en dus niet is meegenomen of iets dergelijks, deze komt zo spoedig mogelijk weer onze kant op. Ook de open rekening van de huurauto wordt gewoon netjes betaald. Alles weer uit de wereld.”

Deze story is inmiddels herplaatst door zowel Famke als Denzel.

Trashfluencers

Juice Channel blijft Famke en Denzel ’trashfluencers’ noemen. “Fijn voor De Vos dat ze de rekening gaan betalen en de gedumpte Maxi-Cosi ook weer terug komt! Nu weten andere bedrijven hoe deze trashfluencers te werk gaan, want geloof ons als we zeggen dat er nog talloze bedrijven in de boot zijn genomen door deze twee.”

Yvonne Coldeweijer denkt dat De Vos niet te vroeg moet juichen. “Ik zou dit pas posten als het geld op je rekening staat, maar ik ben dan ook een achterdochtige pessimist met trust issues. Vaak wel terecht.”

Daar is Juice Channel het mee eens: “Famke heeft al eens eerder tegen De Vos gezegd dat ze netjes zou gaan betalen en dat had ze na vijf herinneringen nog niet gedaan. Hoe kan Denzel er dan niets van af weten? Maar goed, eerst even zien of hij zich wel aan zijn woord houdt.”

Insta-story

De Insta-story van De Vos:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Famke Louise de rekening had betaald als de juicekanalen zich er niet mee hadden bemoeid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen